reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, nie wytrzymałam - poszłam dziś do lekarza (poza klinika), bo objawów praktycznie nie mam i dla własnego spokoju musiałam sprawdzić czy wszystko ok. Z dzidzia wszystko dobrze, rozmiar i wiek ciąży się pokrywają. Ale ułożona jest w takim miejscu, że zalecany jest bardzo oszczedzajacy tryb życia. A więc teraz leżę i pachne :)

reklama
Dziewczyny wychodze z krzaków...
8 dpt i sikalam popoludniu... co sadzicie??

Załączniki

• IMG_20171201_172112.jpg
    IMG_20171201_172112.jpg
    473,5 KB · Wyświetleń: 143
Dziewczyny, nie wytrzymałam - poszłam dziś do lekarza (poza klinika), bo objawów praktycznie nie mam i dla własnego spokoju musiałam sprawdzić czy wszystko ok. Z dzidzia wszystko dobrze, rozmiar i wiek ciąży się pokrywają. Ale ułożona jest w takim miejscu, że zalecany jest bardzo oszczedzajacy tryb życia. A więc teraz leżę i pachne :)
Super. A możesz mi powiedzieć widziałaś pecherzyk czy też i zarys zarodka ??

Oj, to teraz będziesz miała dużo do myślenia :). Fajnie, że dał dwie opcje do wyboru.
On sie bardziej sklania ku szczepieniom, o immunoglobuliny go meczylam bo chce jak najwiecej wiedziec. Poszlabym na te szczepienia ale jestem w goracej wodzie kapana i nie chce czekac jeszcze prawie trzech miesiecy bo mi serce peka, czas ucieka:( wiem ze cierpliwosc poplaca ale... no wlasnie, zawsze jest to ale...
A nk mam 18%

reklama
Do góry