Ale się cieszę jest pieknie wiedziałam że twoje kruszynki dadzą radę.Trzymam kciukuDziewczyny wychodze z krzaków...
8 dpt i sikalam popoludniu... co sadzicie??
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Sikne jeszcze jutro raz rano... ;-) ,Powiedz, powiedz. Ta radość w Jego oczach będzie na pewno nieoceniona . Zrobiony popołudniu więc tym bardziej wiarygodny.
Hej. Wyjechałam z domu o 11 i dopiero wróciłam. Pojechałam na zakupy (bo w lodówce światło), do mamy na kawę, na obiad z ukochanym
Co do bety....to stchórzyłam
W poniedziałek jadę z psiurkiem na badanie krwi to solidarnie skoczę też na betę
A tymczasem biorę się za nadrabianie Waszych dzisiejszych wypocin
walczaca o szczescie
Boże dziewczyny... dziękuję. Cudzie trwaj!!! Wiecie co...? Jeżeli to dzieje sie na prawde to Święta Rita to zrobila. Tak bardzo jej sie powierzylam.
dżoasia
Przykro mi ze tak cierpisz. Dla pocieszenia ci powiem ze moje skrzepy byly wielkosci kurzych watrobek... ale mi pomogla nospa i relanium, bolalo zreszta niedlugo. Moze najgorsze niedlugo minie, jakby sie to utrzymywalo to jedz do szpitala:*@dżoasia słabo jest. Wyję z bólu, mam wrażenie, że żadne przeciwbólówki nie działają, biorę i biorę i nic. Jest mi aż słabo z bólu. Zalewa mnie żywa krew ze skrzepami wielkości rodzynek. Wykończe się chyba.
Aguleczka29
A napisz jak jest dzidziuś ułożony że masz sie oszczędzać?Dziewczyny, nie wytrzymałam - poszłam dziś do lekarza (poza klinika), bo objawów praktycznie nie mam i dla własnego spokoju musiałam sprawdzić czy wszystko ok. Z dzidzia wszystko dobrze, rozmiar i wiek ciąży się pokrywają. Ale ułożona jest w takim miejscu, że zalecany jest bardzo oszczedzajacy tryb życia. A więc teraz leżę i pachne
No piękne uczucie.Jeszcze cie czeka sporo zmartwień ale wiadomo każda przez to przechodzi od tej pory martwić się będziesz już do końca o swoje okruszki.Pieknie zaczął Ci się grudzieńBoże dziewczyny... dziękuję. Cudzie trwaj!!! Wiecie co...? Jeżeli to dzieje sie na prawde to Święta Rita to zrobila. Tak bardzo jej sie powierzylam.
Trzymaj się kochana!oby skończyło się to jak najszybciej@dżoasia słabo jest. Wyję z bólu, mam wrażenie, że żadne przeciwbólówki nie działają, biorę i biorę i nic. Jest mi aż słabo z bólu. Zalewa mnie żywa krew ze skrzepami wielkości rodzynek. Wykończe się chyba.
A jakiej wielkosci ??przepraszam że się dopytujeWidziałam sam pęcherzyk, na zarodek za wcześnie (w ogóle nie myślałam o tym, żeby dziś był).
reklama
Oczekiwanie2017
Sikne jeszcze jutro raz rano... ;-) ,
Tak, siknij rano i wtedy Mu pokaz i powiedz (jeśli wytrzymasz). Będzie miał super prezent urodzinowy
Podziel się: