trzymam kciuki bądź dobrej myśli. Ile zarodków miałaś podane i ilu dniowe ?Hej wszystkim ja już po transferze teraz mam odpoczywać i czekać na badania bety.
reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
dżoasia
Kochana szczerze mowiac to wyglada troche podobnie jak u mnie w "drugim etapie" - byl pecherzyk, w sumie za maly jak na swoj wiek i tez beta slabo przyrastala. Ale u Ciebie jest nadzieja bo pecherzyk jest dobrej wielkosci. Chyba wszystko moze sie wydarzyc zarowno w jedna jak i w druga strone. Musisz cierpliwie czekac. :*@dżoasia bądź grzeczna na wizycie i grzecznie słuchaj albo wypisz sama sobie receptę a on niech Ci tylko pieczątki poprzystawia...my to powinnyśmy się leczyć u Ciebie.
powiedz mi tak szczerze jeśli pecherzyk normalnej wielkości jest teraz to nie patrząc na betę jest wszystko dobrze ?? Powiem Ci szczerze ze nie rozumiem do konca sytuacji w jakiej się znalazłam.
dżoasia
Dobra kurcia zlote jajca zniosla!!!Dzwonili z kliniki.
Pobrali wczoraj 8 komórek, z czego 6 było dojrzałych i je zapłodnili. Na chwilę obecną jest 5 zarodków. Także transfer jutro o 11.30.
asinka89
[emoji76] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] jaki kochany [emoji5] [emoji5]Zobacz załącznik 830799 Ja juz po wizycie Moje malenstwo ma 10mm i serce jak dzwon Az sie poplakalam ze szczescia jak uslyszalam serduszko. Jestem spokojniejsza. Dziekuje dziewczyny za kciuki
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może będę wyjątkiem od reguły przyrody od bety moja mama mówi że u niej z krwi to nie wychodzą stany zapalne nawet gdy miała już je w kościach i stan był naprawdę poważny...więc to może jakieś geny ze pewne hormony się nie przyswajaja. No cóż zobaczymy, pozostaje czekać.Kochana szczerze mowiac to wyglada troche podobnie jak u mnie w "drugim etapie" - byl pecherzyk, w sumie za maly jak na swoj wiek i tez beta slabo przyrastala. Ale u Ciebie jest nadzieja bo pecherzyk jest dobrej wielkosci. Chyba wszystko moze sie wydarzyc zarowno w jedna jak i w druga strone. Musisz cierpliwie czekac. :*
Powodzenia na wizycie
Justin87
Czekamy z niecierpliwością. :*Dziekuje, na pewno zdam relacje!!
reklama
Justin87
Miałam w zleceniach, żeby w dzień transferu rano nie aplikować luteiny, za to po transferze 2 na raz.@misis188 zadzwoniłam do kliniki. Dr G nie było, ale dr M powiedział, żeby brać Encorton...
Mam pytanko odnośnie transferu - skoro mam brać lutinus to nie przeszkodzi on jakoś w transferze? Wezmę go powiedzmy o 8 rano, a o 11.30 transfer.
Podziel się: