reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana wiem, ze sie powtarzam ale moze przez ten ovitrelle sie ta beta pochrzanila. Ja w sumie nie slyszalam, zeby ktoras miala podawany po pozytywnej becie. No chyba, ze cos przeoczylam.
Wczoraj właśnie tego lekarza się o to pytałam bo znowu kazał mi to brać. Gwarantował ze on nie zaszkodzi napewno i tylko pomoze. Pytałam go chyba że trzy razy i mówił że tam jest kosmowka ludzka itp.sama nie wiem. Mam nadzieję ze tak jest ze przez ten lek i coś się pochrzanilo tylko z wynikami.

Wczoraj właśnie tego lekarza się o to pytałam bo znowu kazał mi to brać. Gwarantował ze on nie zaszkodzi napewno i tylko pomoze. Pytałam go chyba że trzy razy i mówił że tam jest kosmowka ludzka itp.sama nie wiem. Mam nadzieję ze tak jest ze przez ten lek i coś się pochrzanilo tylko z wynikami.
Jak Ci kazal brac to chyba wie co robi. Tylko nie badaj juz bety, bo wedlug mnie to bez sensu. Teraz musisz cierpliwie przeczekac te 2 tygodnie. Latwo nie bedzie, postaraj sie pozytywnie myslec i nie stresowac.

Wyzdrowiej do końca...wtedy i maluchy chętniej zostaną z Tobą. Wiem ze ciężko się czeka, człowiek chciałby już i teraz ale czasami się nie da.
A ja...Wiem.ze patrząc na betę to nie powinnam spodziewać się zdrowo rozwijającej się ciąży. Jednak mam nadzieję ze będzie cud...wręcz nie biorę innej opcji pod uwagę.
Kochana mam nadzieje ze u Ciebie ten cud się zdarzy a ja czekam na pobranie krwi a kobieta taka wolna w tym okienku ze już godzinę tu czekam a końca nie widać

Jak Ci kazal brac to chyba wie co robi. Tylko nie badaj juz bety, bo wedlug mnie to bez sensu. Teraz musisz cierpliwie przeczekac te 2 tygodnie. Latwo nie bedzie, postaraj sie pozytywnie myslec i nie stresowac.
Nie już nie będę badać tej bety. Nawet lekarz mówił że można za tydzień sprawdzić ale nie nastawiac się na duży przyrost . Więc ja jej nawet robić nie myślę. Skoro lekarz kazał brać ten ovitrell to będę go brac, zaszkodzić nie zaszkodzi ale może pomoże.
dziękuję za wsparcie. A Ty jak się czujesz ? Jesteś już spokojniejsza? Cudny widok zobaczyć maleństwo a usłyszeć serduszko to jest dopiero cud nad cudami, ja to pewnie jeśli doczekam tego momentu to będę krokodyle łzy szczęścia :)

reklama
Do góry