reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciężkie jest to wszystko. Nie wiem czy to z nerwów ale cały drgawki mnie łapią...chyba się jakiejś nerwicy nabawie :(
Musisz siebie teraz obserwowac. Ja mialam podejzenie pozamacicznej, bo beta mialam duza a zarodka nie bylo widac. To byla ciaza naturalna. Lekarka kazala mi natychmiast zglosic sie do szpitala jak zaczne krwawic. Tak tez zrobilam. Zaczelam plamic wieczorem i od razu do szpitala. Zarodek byl w jajowodzie i jakby pekl to nie byloby za ciekawie.

@Aguleczka29 To mój zaufany lekarz, który najpierw przez 5 lat starał się bym zaszła w ciążę i który skierował mnie do in vitro, jak już stwierdził, że on mi nie pomoże. Gościu jest naprawdę w porządku, wystawił mi L4 na 2 tygodnie na "ogarnięcie się". Leżałam na tej kozetce, trzymał mnie za rękę, a ja gapilam się bez ruchu w ten cholerny monitor i łzy mi ciekły i tak przemilczeliśmy z 15 minut...

@Aguleczka29 To mój zaufany lekarz, który najpierw przez 5 lat starał się bym zaszła w ciążę i który skierował mnie do in vitro, jak już stwierdził, że on mi nie pomoże. Gościu jest naprawdę w porządku, wystawił mi L4 na 2 tygodnie na "ogarnięcie się". Leżałam na tej kozetce, trzymał mnie za rękę, a ja gapilam się bez ruchu w ten cholerny monitor i łzy mi ciekły i tak przemilczeliśmy z 15 minut...
A ja własnie płaczę razem z Tobą.Bardzo mi przykro że Ciebie to spotkało.Trzymaj się kochana

Lekarz kazal mi robic zastrzyk z gonal f po poludniu, ktoras z Was robila te zastrzyki po poludniu? Rano mam brac enkorton.
Juz kiedys robilam zastrzyki z gonal f ale rano...
Wazne zeby hormony brac o jednakowej godzinie. Jesli bralas rano to rano a jeśli po poludniu to po poludniu s jesli lekarz tak kazal to tak zrob

reklama
Do góry