reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciężkie jest to wszystko. Nie wiem czy to z nerwów ale cały drgawki mnie łapią...chyba się jakiejś nerwicy nabawie :(
Musisz siebie teraz obserwowac. Ja mialam podejzenie pozamacicznej, bo beta mialam duza a zarodka nie bylo widac. To byla ciaza naturalna. Lekarka kazala mi natychmiast zglosic sie do szpitala jak zaczne krwawic. Tak tez zrobilam. Zaczelam plamic wieczorem i od razu do szpitala. Zarodek byl w jajowodzie i jakby pekl to nie byloby za ciekawie.

@Aguleczka29 To mój zaufany lekarz, który najpierw przez 5 lat starał się bym zaszła w ciążę i który skierował mnie do in vitro, jak już stwierdził, że on mi nie pomoże. Gościu jest naprawdę w porządku, wystawił mi L4 na 2 tygodnie na "ogarnięcie się". Leżałam na tej kozetce, trzymał mnie za rękę, a ja gapilam się bez ruchu w ten cholerny monitor i łzy mi ciekły i tak przemilczeliśmy z 15 minut...

@Aguleczka29 To mój zaufany lekarz, który najpierw przez 5 lat starał się bym zaszła w ciążę i który skierował mnie do in vitro, jak już stwierdził, że on mi nie pomoże. Gościu jest naprawdę w porządku, wystawił mi L4 na 2 tygodnie na "ogarnięcie się". Leżałam na tej kozetce, trzymał mnie za rękę, a ja gapilam się bez ruchu w ten cholerny monitor i łzy mi ciekły i tak przemilczeliśmy z 15 minut...
A ja własnie płaczę razem z Tobą.Bardzo mi przykro że Ciebie to spotkało.Trzymaj się kochana

Lekarz kazal mi robic zastrzyk z gonal f po poludniu, ktoras z Was robila te zastrzyki po poludniu? Rano mam brac enkorton.
Juz kiedys robilam zastrzyki z gonal f ale rano...
Wazne zeby hormony brac o jednakowej godzinie. Jesli bralas rano to rano a jeśli po poludniu to po poludniu s jesli lekarz tak kazal to tak zrob

reklama
Do góry