Ciężkie jest to wszystko. Nie wiem czy to z nerwów ale cały drgawki mnie łapią...chyba się jakiejś nerwicy nabawieMoze zaczynasz plamic bo progesteron spada. Sama nie wiem czy nie wzielabym lekow jeszcze do badanie, chociaz progesteron. Kurcze ciezko stwierdzic :/
reklama
Wiem co czujesz... ja jestem na etapie podejrzenia ciąży pozamacicznej... życie jest okrutnePuste jajo plodowe. Czekać 10 dni na samoistnie poronienie, jeśli nie wystąpi lyzeczkowanie. Rozpacz.
przykro mi
hope322
Fanka BB :)
Musisz siebie teraz obserwowac. Ja mialam podejzenie pozamacicznej, bo beta mialam duza a zarodka nie bylo widac. To byla ciaza naturalna. Lekarka kazala mi natychmiast zglosic sie do szpitala jak zaczne krwawic. Tak tez zrobilam. Zaczelam plamic wieczorem i od razu do szpitala. Zarodek byl w jajowodzie i jakby pekl to nie byloby za ciekawie.Ciężkie jest to wszystko. Nie wiem czy to z nerwów ale cały drgawki mnie łapią...chyba się jakiejś nerwicy nabawie
Olusja1987
@Aguleczka29 To mój zaufany lekarz, który najpierw przez 5 lat starał się bym zaszła w ciążę i który skierował mnie do in vitro, jak już stwierdził, że on mi nie pomoże. Gościu jest naprawdę w porządku, wystawił mi L4 na 2 tygodnie na "ogarnięcie się". Leżałam na tej kozetce, trzymał mnie za rękę, a ja gapilam się bez ruchu w ten cholerny monitor i łzy mi ciekły i tak przemilczeliśmy z 15 minut...
Aguleczka29
A ja własnie płaczę razem z Tobą.Bardzo mi przykro że Ciebie to spotkało.Trzymaj się kochana@Aguleczka29 To mój zaufany lekarz, który najpierw przez 5 lat starał się bym zaszła w ciążę i który skierował mnie do in vitro, jak już stwierdził, że on mi nie pomoże. Gościu jest naprawdę w porządku, wystawił mi L4 na 2 tygodnie na "ogarnięcie się". Leżałam na tej kozetce, trzymał mnie za rękę, a ja gapilam się bez ruchu w ten cholerny monitor i łzy mi ciekły i tak przemilczeliśmy z 15 minut...
meg86
Jejku... Strasznie mi przykro. Nie wiem co napisaćPuste jajo plodowe. Czekać 10 dni na samoistnie poronienie, jeśli nie wystąpi lyzeczkowanie. Rozpacz.
Mala844
Zaangażowana w BB
Ja robiłam te zastrzyki o 19 wieczoremLekarz kazal mi robic zastrzyk z gonal f po poludniu, ktoras z Was robila te zastrzyki po poludniu? Rano mam brac enkorton.
Juz kiedys robilam zastrzyki z gonal f ale rano...
Nie wiem co mam Ci napisać chyba żadne słowa tutaj nie pomogą.Przykro miPuste jajo plodowe. Czekać 10 dni na samoistnie poronienie, jeśli nie wystąpi lyzeczkowanie. Rozpacz.
misis188
Wazne zeby hormony brac o jednakowej godzinie. Jesli bralas rano to rano a jeśli po poludniu to po poludniu s jesli lekarz tak kazal to tak zrobLekarz kazal mi robic zastrzyk z gonal f po poludniu, ktoras z Was robila te zastrzyki po poludniu? Rano mam brac enkorton.
Juz kiedys robilam zastrzyki z gonal f ale rano...
reklama
@Olusja1987 a w którym dniu po transferze byłaś? Moze poprostu jeszcze nie słychać serduszka. Idź do innego ginekologa za tydzień na przykład.Puste jajo plodowe. Czekać 10 dni na samoistnie poronienie, jeśli nie wystąpi lyzeczkowanie. Rozpacz.
Podziel się: