reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Beta z dzisiaj 707 a w poniedziałek było 504 sama nie wiem co myśleć :(

Nie będę Cię oszukiwala, ale ja bym się zaniepokoila tym wzrostem bety. Zrób za dwa dni, jak będzie ok.1000 to idź na usg zobaczyć czy widać zarodek w macicy.
Ja mam zle doświadczenia z takimi niskimi przyrostami. Niestety mój ówczesny lekarz bagatelizowal je i siłą wzięłam od niego skierowanie do szpitala i od razu się do niego udałam. Dzięki temu wtedy kiedy było to potrzebne byłam pod opieką specjalistow. Mam nadzieję, że u Ciebie inaczej się skończy i obejdzie się bez tego. Bardzo trzymam kciuki, żebyś miała już to wszystko za sobą.

Chodzi mi o to, ze wczesniejszy wynik mogl byc wiekszy przez ovitrell a teraz przyrost moze byc ok. Nie wiem czy mnie rozumiesz :p leb mi nie pracuje
Slyszalam, ze pecherzyk dopiero jest widoczny jak beta jest 1000-1500, wiec moze dlatego lekarz na usg nic nie zobaczyl. Odstawilas juz leki?
Odtawilam wszystko... a teraz najchętniej znowu zaczellabym się kuc i mieć cien cienia nadzieji...brzuch boli i cos zaczynam mieć mocz zabarwiony krwią, a z drugiej strony coś rośnie... jutro do lekarza jadę. Tylko powtórkę bety mam zrobić. Wyjaśni się jutro co ty się dzieje...aby tylko bez szpitala się obyło.

Odtawilam wszystko... a teraz najchętniej znowu zaczellabym się kuc i mieć cien cienia nadzieji...brzuch boli i cos zaczynam mieć mocz zabarwiony krwią, a z drugiej strony coś rośnie... jutro do lekarza jadę. Tylko powtórkę bety mam zrobić. Wyjaśni się jutro co ty się dzieje...aby tylko bez szpitala się obyło.
Moze zaczynasz plamic bo progesteron spada. Sama nie wiem czy nie wzielabym lekow jeszcze do badanie, chociaz progesteron. Kurcze ciezko stwierdzic :/

reklama
Do góry