reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Siedzę i oglądam tv bo co się położę to wstaje i masakra :( nie chce mojego wysyłać do apteki po jakiś stoperan bo jutro ma rano wstać i ma ciężki dzień.. Ale czuje się masakrycznie.. mam nadzieję że niedługo przejdzie i będę mogła normalnie pójść spać:( chyba muszę się przemeczyc... Wzięłam nospe może i ból trochę ustal ale to tylko trochę ale dalej mnie gania.. porażka

Zrób sobie dziś dietę: rozgotowany ryż, banany i duzo, dużo wody. Powinno się uspokoić.

Ja bym chętnie od razu podchodziła, bo nie jestem z tych co potrzebują odetchnąć, tylko lubię działać, ale przymusowo jestem upupiona bo łyżeczkowanie miałam dopiero 17 października i jeszcze mi się paprze po pierwszej @... więc ten cykl na straty, jeśli nie będzie przeciwwskazań to w kolejnym może się uda, a to już będzie pewnie po nowym roku. Czyli pocieszyłaś mnie, że jak się implantuje to może nie będą szczepienia potrzebne :* Promyczku mój :* :* :* :*
Ja to już kiedyś pisałam, że kiedyś wiekszość dziewczyn z tego forum ozna się u niego rzed gabinetem :D I miałabym okazję poznać @Oczekiwanie2017 bo wizytę mam na 14.20 ale pewnie biedna nie przyjedzie :(

Mój M dopiero jutro będzie wiedział czy da radę wrócić na piątek z delegacji więc dopiero wtedy się okaże czy pojadę.

Dziewczyny jak już wiecie dziś miałam punkcje ale pod wieczór zaczął mnie strasznie boleć brzuch.. teraz ten ból mnie obudził i zaraz się wykończe :( Boli strasznie na dole i z tylu plecy i do tego siedzę na kiblu A nawet stoperanu nie mam w domu zeby choc troche sobie ulzyc :(((( a bole sa masakryczne jak przy pierwszym dniu miesiączki.. albo nawet gorzej coś jest nie tak?? Czy to może jakieś zatrucie ???????:((((

Może być po punkcji a może być też zatrucie. Niestety panuje teraz wirus związany z zoladkiem (i u mnie w pracy i w rodzinie są chorzy). Po punkcji dziewczyny też miały różne bóle (ja mam wysoki próg bólu więc mnie ominęło).

Może być po punkcji a może być też zatrucie. Niestety panuje teraz wirus związany z zoladkiem (i u mnie w pracy i w rodzinie są chorzy). Po punkcji dziewczyny też miały różne bóle (ja mam wysoki próg bólu więc mnie ominęło).
@zylwia a brałaś antybiotyk w dzień przed punkcją? Nie pamiętam jaką ma nazwę ale bierze się na raz dwie dawki i w opakowaniu są tylko dwie tabletki. Po nim przez kilka dni mogą być takie sensacje. Mi od razu farmaceutka poleciła osłonę na żołądek.

@asinka89 @dami tak sobie myślę że może ta Wasza sprawę z służba zdrowia można by poruszyć w sprawie dla reportera u Jaworowicz? Przy okazji uzyskacie porady expertow?
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki
kochani zgłosilismy sprawe do uwagi poki co cisza ..znajomy zadzwonił do RTL i Bildung gazety w niemczech maja sie zastanowic i oddzwonic.. zobaczymy.. ale jestesmy w czarnej rozpaczy bo stan Damuana sie pogarsza.. :(

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zasnęłam o 2.. Narazie trochę podobolewa brzuch ale tak normalnie zobaczymy co będzie później.. masakra jakaś myślałam że wczoraj zejdę..
A teraz czekam na telefon z labo i mam nadzieję że będzie dobrze:(

Do góry