reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cudownie! Oj będą piękne te święta :)
Mam pytanie do Ciebie i do Dziewczyn którym się udało - kiedy będziecie informować rodzinkę? Czekacie do któregoś tygodnia ciąży? A może już mówilyście?

Moja mama wie od początku, bo musi sluchac moich zmartwień, strachu o betę, itp. Przyjaciółka się domyslila jak byłyśmy na babskim spotkaniu bo piwa się nie chciałam napić :). Reszta dowie się w Święta (to będzie tak mniej więcej 9 tydzień), chcemy zrobić taki prezent tesciom, babci i wszystkim, którzy nam kibicują (nie wiedzą o IVF, ale wiedzą że mamy jakieś problemy).

Ostatnia edycja:
reklama
Cudownie! Oj będą piękne te święta :)
Mam pytanie do Ciebie i do Dziewczyn którym się udało - kiedy będziecie informować rodzinkę? Czekacie do któregoś tygodnia ciąży? A może już mówilyście?
U mnie najbliżsi, wtajemniczeni w leczenie wiedza i mocno wspieraja, czekaja na kazda bete ale dzieki temu chyba mi latwiej a reszcie pewnie przy okazji swiat powiemy :-) do mnie powoli dociera ze to sie dzieje naprawdę :-)

Czesc mnie jeszcze na pewno pamięta :)
Daje znac ze urodzilam wczoraj po 22 przez cc. O 20 odeszly mi wody, a ze dziecko ulozone bylo tyleczkiem to cieli od razu.
Żywia jest zdrowa, ma 2880g i 51 cm. Nie mam zdjec niestety.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje z całego serca :). Jak przyszłam na forum to byłaś jedną z pierwszych zaciazonych a tu już Żywia na świecie jestem. Wspaniale, że wszystko dobrze poszło. Ucaluj Malutką od cioci. A Ty odpoczywaj i dbaj o siebie.

oooo!! a na która masz? :D bo doszły do mnie info, że moje wyniki już czekają w labo i zamieniłam się z @Iskra_82 :D

Ja mam pod koniec dnia. Ale chyba też zrezygnuje :(. Moj M nie da rady wrócić, bo jest w delegacji a sama nie chce jechac, bo im później tym gorzej się czuje i droga zajmuje mi bardzo dużo czasu. Ale bardzo żałuję, bo mogłabym poznać Ciebie @dżoasia :)

Daje znac ze urodzilam wczoraj po 22 przez cc. O 20 odeszly mi wody, a ze dziecko ulozone bylo tyleczkiem to cieli od razu.

Gratulacje! Teraz wydobrzej i szalej mamuska z wozeczkiem;)

reklama

Gratulacje dla rodziców :biggrin2:
Się dziewczyna doczekać nie mogła na spotkanie ze światem:tak:
Życzę dużo zdrowia dla Ciebie i maleństwa.
No i czekamy na zdjęcia:)

Do góry