reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

buuuu
Trzymajcie prosze dziewuszki kciukasy za moja paskude ,zeby wreszcie przyszla :-(

trzymam, trzymam &&&&&&&& Powozenia i mam nadzieje ze szybko przyjdzie:tak:

J bylam u mojego gina w ostatni Piatek i wyglada na to ze ja raczej bede na wspomaganym cyklu podchodzic takze jak sie uda zaczne dopiero w sierpniu. ojoj to czekanie.

reklama
madzialenak dziewczyny maja racje, jeszcze nie ma się co załamywac, czasem testy nie wykrywają tak wczesnej ciąży, ja wciąż trzymam kciuki za jutrzejsza betkę:tak:
Lazaya trzymam mocno kciuki, odpoczywaj i dbaj o siebie;-)
Anioleczek cuuudna fotka, niech maleństwo zdrowo rośnie:-)
madmax super że jutro masz usg i że dadza Ci leki, ciekawe co tam jutro na tym usg wyjdzie...może będzie juz cos widac...:-p
KrolowaFal witam w gronie invitrowych staraczek, ciesze się że decyzja juz podjeta i to wspólnie, powodzenia!!!:-)
memories gratuluję, świetny wynik! teraz niech sie wszystkie zapłodnią i ładnie dzielą, trzymam kciuki &&&

Ostatnia edycja:
Dziewczyny moja koleżana znowu miała brudny śluz,mimo że wczoraj dostała taką dawkę dufastonu:wściekła/y:.Jest spanikowana a to też nie pomaga.Rozbolała mnie z tego stresu głowa ale staram się jak mogę ją uspokoić.A moja malutka do tego ma anginę,dostała antybiotyk:angry: i nic dzisiaj nie zjadła,nawet picia odmawia.Mam tylko nadzieję,że koleżanka się nie zaraziła,bo wczoraj u nas była i całowała małą.Co za dzień...

Igielka - powiedz koezance zeby nie pankiowala. Ja mialam nie tylko brudny sluz ale zywa krew na bieliznie albo gienek - ja zalao strasznie a maluszki maja sie dobrze. Niech nie panikuje. Lekarka mi mowila ze co 4 kobieta w ciazy plami i nic sie nie dzieje. Jesli bedzie miala duze ilosci swiezej krwi i bole brzucha niech pedzi do lekarza. I niech sie uspokoi bo panika jest niewskazana. Niech sie polozy i niech lezy.
elala - sierpien juz blisko.

elala Ty bedziesz miała crio w sierpniu??? Ja najprawdopodobniej też, zalezy czy zrobią mi na wspomaganym cyklu czy naturalnym, jesli na wspomaganym, a pewnie tak będzie, to tez będe miała w sierpniu. Też juz niemoge się doczekac, już tyle czekam, że trace cierpliwość do tego wszystkiego. Jeszcze nie miałam nawet wizyty w klinice w sprawie crio, ciągnie mi się ten czas jak cholera:sorry: Ale jakby co to na sierpień jest już nas dwie:tak:

Ja już po wizycie. Mój prywatny lekarz niespodziewanie zrobił mi badanie genetyczne,więc już dzisiaj wiem,co i jak,ale pójdę też jutro skoro mam skierowanie. Wszystkie parametry u maluchów są super, tak więc ufffffffffff...liczę na to,że jutro inny lekarz niczym mnie nie zaskoczy. Krwiak jest nadal,ale mam go zignorować,bo już nie zagraża i obrasta tkanką-cokolwiek to znaczy. Jedno z maleństw jest najprawdopodobniej dziewczynką-HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!

memories trzymam kciuki za transfer i wynik!!!

marcikuk dzięki za info i wsparcie

onlyone trzymaj się kobietko!

lazaya zobaczysz będzie dobrze. Jak przestaniemy w to wierzyć to będzie koniec. Trzymam za Ciebie kciuki!!

gieniek superancko mieć córcie. teraz trzeba imiona wybierać.

agapl13 a skąd my sie znamy?

EDIT: Babeczki mam pytanie. Jak wygląda pobranie materiału od mężczyzny?

Ostatnia edycja:
gieniek no co tu napisac..... Gratuluje! I oby tak dalej! Super wiadomosci! A dodatkowe skierowanie wykorzystaj, a co!
Krolowa fal ​ no jak..... No zamyka sie w pokoiku, cyk cyk... I wychodzi z rumiencem :)))))

Hej dziewczyny :-)ciężko nadążyć za wami po kilku dniach nieobecności:szok: Taj fajnie że tyle tu was
Kate1974 - GRATULUJE ale się ucieszylam jak doczytalam twój post, to forum jest wyjątkow szczesliwym punkte zbornym bo większosci sie udaje! to dobry znak ;-) Uaktualniaj nas jak beta przyrasta
Gienek - aż mi łezki poleciały jak przeczytalam o... córeczce i niezagrażającym już krwiaku. Ale dzielna jesteś, los Ci to wynagradza właśnie :)
Aniołeczek - ale śliczne zdjęcie :) Pani mgr ;)
Onlyone - przepraszam może mi umknęło, ale czy ty niepowinnaś być własnie po usg ? jak maluszek ?
Przepraszam o reszcie, spróbuje nadrobic zaległości..

Ja wczoraj byłam na wizycie w Invikcie z wynikiem histopad.. Jajniki na szczescie są, nawet bylo widac jakies peczerzyki. Mam miec kwalifikacje poczatek wrzesnia i krótki protokół żeby mnie troche oszczedzic tym razem.. Czy wy wiecie co na temat korzysci z dlugiego protokolu? niby jakosciowo kom. te same, tak dr mówi.. mam ylko wyciszyc yasminellem w lipcu i sierpniu. Dowiedzialam sie tez o przyslugujacej mi poradzie psychoterapeuty... i własnie sie telefonicznie umówilam :( Mam napady strasznych dołów depresyjnych .. jak tylko widze kobiete w ciazy albo z brzuchem :szok: nie moge powtrzymac wrecz ryku :/ az wstyd.. Nie wiem jak dam rade z drugim podejsciem. Mysle ze za duzo tego bylo naraz.. Oby przeszlo bo nie wiem jak w takim stanie kontynuowac invitro :no: Jak wy sobie radzilyscie? pozatym mój M stara sie poruszac ten temat jak najrzadziej, mówi że go to męczy. chyba się mu nie dziwie, ale czuje sie wtedy jak jakis odrzutek :baffled: Ajjjj dosyć tych smutów.. wazne że WY JESTESCIE :) i z tej okazji musze jakich kawal zapodac :-D Dajcie mi chwile ....

reklama
adus ja juz PO pierwszym usg (w zeszla srode -trojaczki). Czekam na nastepne w nastepna srode, bo nie wyglada to za ciekawie... (blizniaki w jednym woreczku owodniowym, jedno lozysko).
Trzymam za Ciebie kciuki! Ja nie skorzystalam z porad psychologa, bo nie lubie jak Ktos mi doradza, jak I tak wiem swoje :))))
badz silna, chociaz mi tez wszyscy tak mowili I mowia, a ogolnie jestem pesymistka I martwie sie o wszystko I wszystkimi sie przejmuje... Taki naturalny klebek nerwow...
Dzieki tej stronie I Wam moge sie wygadac, poradzic, bo taka jest prawda, ze chyba nikt tego nie zrozumie lepiej niz my/Wy :)
Juz nie moge sie doczekac, jak cos skrobniecie. :))

Do góry