reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć,u mnie całkiem miły dzień się zapowiada,ładny i słoneczny. Wieczorem mamy iść do znajomych ale jakoś nie mam ochoty. Drugą noc z rzędu brzuch bolał mnie jak na @. Myślę, że nic z tego nie wyszło i jestem załamana a @ nie ma, bo trzymają mnie leki. Do @ zgodnie z cyklem zostały mi 3 dni ale kto wie jak to będzie teraz.
Ktory ty masz juz dpt? Moze wizyta w labo na poprawe humoru? ;) tymi bolami sie w ogole nie przejmuj, ja jechalam na nospie i relanium a i tak mnie od czasu do czasu cos zabolalo:)

reklama
Powiedzieli konkretnie, ale człowiek w stresie i w szoku to mało co pamięta z fachowego słownictwa. Embriolog pierwszy raz spotkał się z taka sytuacją, że wszystkie zdegradowane. Coś o osłonkach, że podwójne, że ciężko było ustalić czy dojrzałe, ewenement, że aż zdjecia porobił.
Po nieudanym transferze lepiej się czułam niż po takiej informacji.
:( a te co zapladniali juz nie maja szans? Kiedy mialas punkcje?

Cześć,u mnie całkiem miły dzień się zapowiada,ładny i słoneczny. Wieczorem mamy iść do znajomych ale jakoś nie mam ochoty. Drugą noc z rzędu brzuch bolał mnie jak na @. Myślę, że nic z tego nie wyszło i jestem załamana a @ nie ma, bo trzymają mnie leki. Do @ zgodnie z cyklem zostały mi 3 dni ale kto wie jak to będzie teraz.
Ja jestem 12dpt i też boli mnie brzuch jak na okres i to calkiem mocno...powinnam go dziś albo jutro dostać. Non stop laze do wc i sprawdzam =( W poniedziałek beta..

Hej dziewczyny :-) ja właśnie sie zbieram do kliniki na test ciazowy :-) :-) oby maluszek produkowal dalej bete jak szalony :-) zapytam o ten progesteron chociaz wczoraj sie porzadzilam sama i wzielam prolutex i dodatkowy duphaston ciekawe co na to powie prof?!, wszystkim milego dnia zycze
Trzymam kciuki :) ✊

Ja jestem 12dpt i też boli mnie brzuch jak na okres i to calkiem mocno...powinnam go dziś albo jutro dostać. Non stop laze do wc i sprawdzam =( W poniedziałek beta..
No właśnie histerycznie chodzę do toalety. W nocy się budzę i myślę czy to już koniec. W nocy mnie najbardziej boli.

@dżoasia to mój 9dpt, zarodki były 3 dniowe. Zgodnie z zaleceniami z kliniki mam zrobić betę dopiero w środę. Dzisiaj zrobiłam test w domu i był negatywny.

Hej dziewczyny :-) ja właśnie sie zbieram do kliniki na test ciazowy :-) :-) oby maluszek produkowal dalej bete jak szalony :-) zapytam o ten progesteron chociaz wczoraj sie porzadzilam sama i wzielam prolutex i dodatkowy duphaston ciekawe co na to powie prof?!, wszystkim milego dnia zycze

Powodzenia :). Daj znać jaki dalej plan z lekarzem ustalacie, kiedy wizyta, kolejna beta, itp.

No właśnie histerycznie chodzę do toalety. W nocy się budzę i myślę czy to już koniec. W nocy mnie najbardziej boli.

@dżoasia to mój 9dpt, zarodki były 3 dniowe. Zgodnie z zaleceniami z kliniki mam zrobić betę dopiero w środę. Dzisiaj zrobiłam test w domu i był negatywny.
Jak masz mozliwosc to zrob bete w laboratorium na własną rękę, mnie tez brzuch pobolewa okresowo a beta pozytywna czego i Tobie życzę :-)

reklama
Do góry