reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć,u mnie całkiem miły dzień się zapowiada,ładny i słoneczny. Wieczorem mamy iść do znajomych ale jakoś nie mam ochoty. Drugą noc z rzędu brzuch bolał mnie jak na @. Myślę, że nic z tego nie wyszło i jestem załamana a @ nie ma, bo trzymają mnie leki. Do @ zgodnie z cyklem zostały mi 3 dni ale kto wie jak to będzie teraz.
Ktory ty masz juz dpt? Moze wizyta w labo na poprawe humoru? ;) tymi bolami sie w ogole nie przejmuj, ja jechalam na nospie i relanium a i tak mnie od czasu do czasu cos zabolalo:)

reklama
Powiedzieli konkretnie, ale człowiek w stresie i w szoku to mało co pamięta z fachowego słownictwa. Embriolog pierwszy raz spotkał się z taka sytuacją, że wszystkie zdegradowane. Coś o osłonkach, że podwójne, że ciężko było ustalić czy dojrzałe, ewenement, że aż zdjecia porobił.
Po nieudanym transferze lepiej się czułam niż po takiej informacji.
:( a te co zapladniali juz nie maja szans? Kiedy mialas punkcje?

Cześć,u mnie całkiem miły dzień się zapowiada,ładny i słoneczny. Wieczorem mamy iść do znajomych ale jakoś nie mam ochoty. Drugą noc z rzędu brzuch bolał mnie jak na @. Myślę, że nic z tego nie wyszło i jestem załamana a @ nie ma, bo trzymają mnie leki. Do @ zgodnie z cyklem zostały mi 3 dni ale kto wie jak to będzie teraz.
Ja jestem 12dpt i też boli mnie brzuch jak na okres i to calkiem mocno...powinnam go dziś albo jutro dostać. Non stop laze do wc i sprawdzam =( W poniedziałek beta..

Hej dziewczyny :-) ja właśnie sie zbieram do kliniki na test ciazowy :-) :-) oby maluszek produkowal dalej bete jak szalony :-) zapytam o ten progesteron chociaz wczoraj sie porzadzilam sama i wzielam prolutex i dodatkowy duphaston ciekawe co na to powie prof?!, wszystkim milego dnia zycze
Trzymam kciuki :) ✊

Ja jestem 12dpt i też boli mnie brzuch jak na okres i to calkiem mocno...powinnam go dziś albo jutro dostać. Non stop laze do wc i sprawdzam =( W poniedziałek beta..
No właśnie histerycznie chodzę do toalety. W nocy się budzę i myślę czy to już koniec. W nocy mnie najbardziej boli.

@dżoasia to mój 9dpt, zarodki były 3 dniowe. Zgodnie z zaleceniami z kliniki mam zrobić betę dopiero w środę. Dzisiaj zrobiłam test w domu i był negatywny.

Hej dziewczyny :-) ja właśnie sie zbieram do kliniki na test ciazowy :-) :-) oby maluszek produkowal dalej bete jak szalony :-) zapytam o ten progesteron chociaz wczoraj sie porzadzilam sama i wzielam prolutex i dodatkowy duphaston ciekawe co na to powie prof?!, wszystkim milego dnia zycze

Powodzenia :). Daj znać jaki dalej plan z lekarzem ustalacie, kiedy wizyta, kolejna beta, itp.

No właśnie histerycznie chodzę do toalety. W nocy się budzę i myślę czy to już koniec. W nocy mnie najbardziej boli.

@dżoasia to mój 9dpt, zarodki były 3 dniowe. Zgodnie z zaleceniami z kliniki mam zrobić betę dopiero w środę. Dzisiaj zrobiłam test w domu i był negatywny.
Jak masz mozliwosc to zrob bete w laboratorium na własną rękę, mnie tez brzuch pobolewa okresowo a beta pozytywna czego i Tobie życzę :-)

reklama
Do góry