reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

5+4 miałaś tylko pecherzyk, czy pecherzyk zoltkowy?

Sorki 5+5 pecherzyk I zoltko Ale wigole zarysu zarodka tez bylam w panice
Idz jutro I zobaczysz ze wszy ok bo to 7 Tydz
Tak jak hope pozatym pisala to zalezy wszustjo od kobiety zadna kobieta nie jest ta sama
Na moich lipcowkach jedna miala JuZ serce w 5+5 dlatego Ja bylam w panice

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
córcia! na tym etapie to bobo mogło się ujawnić nawet na drugi dzień po tamtym usg, do środy niedaleko, moja znajoma tak samo sobie wkręcała a w środe się cieszyła z małego dzwoneczka :) u ciebie też będzie :* przyrosty bety mialaś piękne więc będzie dobrze!

To ta o ktirej kiedys pisalas;)? Ze balas sie o usg znajomej.... Ja mowilam ze wszy ok ze za wczesnie na serduszko hah

Sorki 5+5 pecherzyk I zoltko Ale wigole zarysu zarodka tez bylam w panice
Idz jutro I zobaczysz ze wszy ok bo to 7 Tydz
Tak jak hope pozatym pisala to zalezy wszustjo od kobiety zadna kobieta nie jest ta sama
Na moich lipcowkach jedna miala JuZ serce w 5+5 dlatego Ja bylam w panice

Jakoś mi te lipcówki nie przypadły do gustu, nie ma jak to "swoje" towarzystwo. Jak się obudzę, to jeszcze zadzwonię, ale wątpię, żeby mnie wcisnęły na wizytę, bo tam zawsze komplet mają na 2 tygodnie do przodu.

Hej dziewczyny :-) ja właśnie sie zbieram do kliniki na test ciazowy :-) :-) oby maluszek produkowal dalej bete jak szalony :-) zapytam o ten progesteron chociaz wczoraj sie porzadzilam sama i wzielam prolutex i dodatkowy duphaston ciekawe co na to powie prof?!, wszystkim milego dnia zycze

Hej dziewczyny :-) ja właśnie sie zbieram do kliniki na test ciazowy :-) :-) oby maluszek produkowal dalej bete jak szalony :-) zapytam o ten progesteron chociaz wczoraj sie porzadzilam sama i wzielam prolutex i dodatkowy duphaston ciekawe co na to powie prof?!, wszystkim milego dnia zycze

Pięknej bety i miłego dnia życzę :)
Dziewuszki przyznać się...którą dziś ma lanie wosku w planach? :D

powodzenia, bety do nieba zycze :)

Cześć,u mnie całkiem miły dzień się zapowiada,ładny i słoneczny. Wieczorem mamy iść do znajomych ale jakoś nie mam ochoty. Drugą noc z rzędu brzuch bolał mnie jak na @. Myślę, że nic z tego nie wyszło i jestem załamana a @ nie ma, bo trzymają mnie leki. Do @ zgodnie z cyklem zostały mi 3 dni ale kto wie jak to będzie teraz.

reklama
Z tego co piszesz jesteś młoda, amh piękne, nie wiem co mogłabyś jeszcze zrobić, może koenzym Q10? Kurcze nie mogę pojąć, że jajka nie dają rady... A co mówią w klinice na temat twoich komórek? Bo, że "brzydkie" to mało profesjonalne określenie... Niedojrzałe czy jak? W niektórych klinikach stosują jakieś specjalne podłoże, w którym komórki jeszcze dojrzewają, może o to zapytaj?
Powiedzieli konkretnie, ale człowiek w stresie i w szoku to mało co pamięta z fachowego słownictwa. Embriolog pierwszy raz spotkał się z taka sytuacją, że wszystkie zdegradowane. Coś o osłonkach, że podwójne, że ciężko było ustalić czy dojrzałe, ewenement, że aż zdjecia porobił.
Po nieudanym transferze lepiej się czułam niż po takiej informacji.

Do góry