Cieszyć!!!po cichutku gratulujeCzęść dziewczyny Od jakiegoś czasu Was czytam, w końcu postanowiłam napisać. Transfer 3 dniowych zarodków 8A i 8B miałam w środę rano 15 listopada. Lekarz zalecił testowanie 26 listopada w niedziele. Dziś rano nie wytrzymałam i zrobiłam test i wyszły dwie kreski z tym,że jedna blada. Jak myślicie czy mogę się już cieszyć?
Pobiegłam od razu zrobić betę i wyniki będą popołudniu, a czas dłuży się ;/
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
@oczekiwanie Ty wczoraj miałas wizyte? umknął mi Twój post?
Pisz co i jak
Ja jestem z siebie dumna bo rano pobiegłam zrobić FT4 jak kazał ginek i nie zrobiłam bety Zrobię dopiero we wtorek jak zalecił Walczyłam ze sobą trochę nie powiem
Nie, nie - wizyty jeszcze nie miałam. Wczoraj dopiero beta zlecona przez klinike, ale czekałam na wynik bardzo długo (do późnego wieczora). Jednak na pierwszą wizytę idę raczej za dwa tygodnie. Beta rośnie jak trzeba. Jak ma być dobrze to będzie nawet jak za dwa tyg.pojde.
Jestem z Ciebie dumna . Ja też się powstrzymalam dziś przed beta i pójdę w poniedziałek i potem w piątek. Tak dla spokoju ducha
Oczekiwanie2017
Część dziewczyny Od jakiegoś czasu Was czytam, w końcu postanowiłam napisać. Transfer 3 dniowych zarodków 8A i 8B miałam w środę rano 15 listopada. Lekarz zalecił testowanie 26 listopada w niedziele. Dziś rano nie wytrzymałam i zrobiłam test i wyszły dwie kreski z tym,że jedna blada. Jak myślicie czy mogę się już cieszyć?
Witamy . Kreska testowa jest naprawdę wyraźna więc już możesz się cieszyć.
Super ze beta przyrasta w porzadku.wiesz ja chcialam kabinowac i isc gdzies wczesniej do lekarza ale sie opanowalam i pojde wtedy gdy mi moj lekarz zaleci.Pojde bedzie jeszcze za wczesnie i bede sie stesowac. Zarem przed nami dluuugie 2 tyg w oczekiwaniu na wizyte[emoji16] Ale bedzie pieknie! Musi!![emoji16]Nie, nie - wizyty jeszcze nie miałam. Wczoraj dopiero beta zlecona przez klinike, ale czekałam na wynik bardzo długo (do późnego wieczora). Jednak na pierwszą wizytę idę raczej za dwa tygodnie. Beta rośnie jak trzeba. Jak ma być dobrze to będzie nawet jak za dwa tyg.pojde.
Jestem z Ciebie dumna . Ja też się powstrzymalam dziś przed beta i pójdę w poniedziałek i potem w piątek. Tak dla spokoju ducha
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejaaa
Zaciekawiona BB
Jeju dziewczyny podnosicie mnie mega na duchu, ale nie uwierzę póki nie zobaczę bety. To nasze 4 podejście do in vitro. Mąż ma słabe plemniki, ja mam hashimoto i niskie amh. To będzie cud jak się uda
Oczekiwanie2017
Super ze beta przyrasta w porzadku.wiesz ja chcialam kabinowac i isc gdzies wczesniej do lekarza ale sie opanowalam i pojde wtedy gdy mi moj lekarz zaleci.Pojde bedzie jeszcze za wczesnie i bede sie stesowac. Zarem przed nami dluuugie 2 tyg w oczekiwaniu na wizyte[emoji16] Ale bedzie pieknie! Musi!![emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie, właśnie. Też wyszłam z takiego założenia. Lekarze chcą dla nas dobrze i wcześniejsza wizyta niczego nie zmieni. Teraz długie dwa tygodnie
Weronika63
Ojj kochana nie jedna o takiej drugiej kresce marzy !<3 ..po cichu gratulujeCzęść dziewczyny Od jakiegoś czasu Was czytam, w końcu postanowiłam napisać. Transfer 3 dniowych zarodków 8A i 8B miałam w środę rano 15 listopada. Lekarz zalecił testowanie 26 listopada w niedziele. Dziś rano nie wytrzymałam i zrobiłam test i wyszły dwie kreski z tym,że jedna blada. Jak myślicie czy mogę się już cieszyć?
HopeFul87
Po wizycie :-) beta 230,5 :-) :-) :-) (wczesniejsze 33,6 i 89,3 co 48h mierzone) progesteronem kazal sie wcale nie sugerowac bo mowil ze on jest wydzielany w sposob pulsacyjny i musialabym robic pomiary co kilka godzin i wyciagnac srednia, nastepna wizyta 6.12 w sam raz prezent na Mikołaja :-)
dżoasia
Kochana a czemu sie nie.chwalisz jaki wynik tej bety?Właśnie, właśnie. Też wyszłam z takiego założenia. Lekarze chcą dla nas dobrze i wcześniejsza wizyta niczego nie zmieni. Teraz długie dwa tygodnie
reklama
dżoasia
Piekna kreseczka jak na ten czas! Pochwal sie pozniej jaka beta:* gratuluje!Część dziewczyny Od jakiegoś czasu Was czytam, w końcu postanowiłam napisać. Transfer 3 dniowych zarodków 8A i 8B miałam w środę rano 15 listopada. Lekarz zalecił testowanie 26 listopada w niedziele. Dziś rano nie wytrzymałam i zrobiłam test i wyszły dwie kreski z tym,że jedna blada. Jak myślicie czy mogę się już cieszyć?
Podziel się: