reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeśli problem nie tkwi w nasieniu to podobno lepiej transferować w 2 lub 3 dobie - tak mówił mój dr. Ja jestem w trakcie 5 procedury, ale wierzę, że w końcu się uda czego i Tobie życzę.
U nas był problem w nasieniu i mieliśmy 3 dniowego zarodka. Nasz lekarz uważa ze najwieksze szanse zarodek ma w macicy i wtedy jest szansa ze przetrwa.Nasz dał rade,a mąż naprawde beznadziejnie z nasieniem ma.

Dziękuję;) tak oby dwa sie dobrze zadomowily w brzuszku:tak:choc ja taka chudzina to niewiem jak one sie tam zmieszcza:biggrin2:

Zmieszcza zmiesxxa :)
Moja kumpela 46 kg 150cm i zdrowa parke uridzila
nie masz foto pecherzykow? Tez mialam dwa Ale drugi duzo mniejszy I od razu mowila ze sie wchlonie bo bylyby jaja jesli ciaza u mnie blizniacza Teraz hah I rzeczewiscie w 7 tyg JuZ tylko jeden i jedno serce ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoniłam do lekarza. Przyrost powinien być 100% razem z lekiem... a mój nawet nie ma 60 :( badanie mam powtórzyć w niedzielę ale takiej możliwości nie mam więc zrobię w poniedziałek i usg wszystko wyjaśni, nie słyszałam optymizmu z jego głosie ...

reklama
Załamie się za chwilę... to masz ostatni zarodek :( on musi być z nami.
spokojnie, lekarz pewnie wiedzial co robi nie zlecajac powtorki bety. Nie masz sie co sugerowac tymi wynikami, najwazniejsze, ze jest przyrost a w poniedziek zycze Ci pieknego pecherzyka. Wiem, ze latwo mowic, zeby sie nie stresowac ale jakos musisz przetrwac do poniedzialku.

Do góry