Amh 5.5, 31 lat.
To nie wiem czemu tak wyszło.
Może skonsultuj z lekarzem w innej klinice.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Amh 5.5, 31 lat.
2dni temu bylo 6.18. 5dniowa wczesna blastocysta
Dzwon do lekarza. Zobacz co on powie.Ze niby ten ovitrell powoduje przyspieszenie wzrostu bety ...i działa jak witaminy dla zarodka bo tam jest kosmowka ludzka. A przyrost niecale 60% więc to pewnie tylko lek
U nas też 20% Tylko ale na te droższe Rzeczy się opłaca
U nas był problem w nasieniu i mieliśmy 3 dniowego zarodka. Nasz lekarz uważa ze najwieksze szanse zarodek ma w macicy i wtedy jest szansa ze przetrwa.Nasz dał rade,a mąż naprawde beznadziejnie z nasieniem ma.Jeśli problem nie tkwi w nasieniu to podobno lepiej transferować w 2 lub 3 dobie - tak mówił mój dr. Ja jestem w trakcie 5 procedury, ale wierzę, że w końcu się uda czego i Tobie życzę.
a czy możliwe że to przez mrożenie? Pierwszy zarodek świeży i sie od razu udało? Nie wiem co myśleć....Miesiąc temu miałam podobnie - 7dpt beta trochę ponad 7 a 9 dpt tylko 2,5. To trudne, ale niestety na takim etapie taki spadek oznacza tylko jedno
Dziękuję tak oby dwa sie dobrze zadomowily w brzuszkuchoc ja taka chudzina to niewiem jak one sie tam zmieszcza
Ja wróciłam właśnie kupiłam dwa stanika usp raczej namiotyDziewczyny szalejecie dziś po sklepach ze względu na Black Friday?
spokojnie, lekarz pewnie wiedzial co robi nie zlecajac powtorki bety. Nie masz sie co sugerowac tymi wynikami, najwazniejsze, ze jest przyrost a w poniedziek zycze Ci pieknego pecherzyka. Wiem, ze latwo mowic, zeby sie nie stresowac ale jakos musisz przetrwac do poniedzialku.Załamie się za chwilę... to masz ostatni zarodek on musi być z nami.