Tak wlasnie sie zastanawialam czy poczekac do jutra czy do piatku.w klinice powiedzieli mi ze mam im zadzwonic w poniedzialek potwierdzic co wyszlo na sikaczu.Lilia jeśli nie dostaniesz do jutra @ to idź na betę i będziesz wiedzieć co jest grane. U mnie przy cb za pierwszym razem beta szybciutko spadła i dostałam @ po 3 dniach od odstawienia leków. U ciebie sama zaczęła spadać, więc jest jakaś "szansa" że to nie będzie długo trwało.
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
ja tak dzwonilam do mojego na drugi dzień po punkcji - zaraz po tel z kliniki, że wszystkie komórki się zapłodniły też biedak myślał, że nic z tegoA iludniowe z
Ja tez i wylam w sluchawke ze biedak nie wiedzial czy sie udalo czy nie :-) nic nie mogl zrozumieć :-)
HopeFul87
HopeFul87
Zwłaszcza ze w poniedziałek byl swiadkiem mojej histerii i probowal mnie jakos ogarnąć :-) nie maja lekko z nami te nasze chlopaki :-)ja tak dzwonilam do mojego na drugi dzień po punkcji - zaraz po tel z kliniki, że wszystkie komórki się zapłodniły też biedak myślał, że nic z tego
dżoasia
na sikaczu? trochę mało profesjonalne... kochana zrób betę jutro i zobaczysz - jeśli nadal będzie spadała to wszystko będzie jasne... niestety... chociaż przy transferze dwóch zarodków różne cuda się działy, w okolicy Wielkanocy był nawet mały cud na forum - po niewielkim spadku bety były potem piękne przyrosty, finalnie okazało się, że jeden zarodek próbował się podzielić na 3Tak wlasnie sie zastanawialam czy poczekac do jutra czy do piatku.w klinice powiedzieli mi ze mam im zadzwonic w poniedzialek potwierdzic co wyszlo na sikaczu.
dżoasia
haha wiedziałam kochana, że cię "przyłapię" Jeśli sprawa dotyczy kogoś innego, to bardzo łatwo się mówi - "myśl pozytywnie" - co innego jeśli temat dotyczy nas bezpośrednioZwłaszcza ze w poniedziałek byl swiadkiem mojej histerii i probowal mnie jakos ogarnąć :-) nie maja lekko z nami te nasze chlopaki :-)
Evelin83
Tak, co tydzień miałam usg i badanie bety aż do spadku poniżej 10, zanim zaczęła mi spadać beta bylam tydzień w szpitalu, ale nie zgodziłam się na podanie tego leku na m... metotreksat , nie pamiętam jak się nazywa i powiedzieli ze mam się na wlasna odpowiedzialność wypisać albo zgodzić się na podanie tego leku, on podawany jest żeby poronić. a że beta zaczęła w ostatni dzień spadać wypisalam się ze szpitalaTo mialo z czego spadac. U mnie 14dpt beta 18(spadlo z 11dpt 48). A podczas 2miesiecznego spadku jezdzilas na jakies kontrole?
Tez dostaje drgawek a kiedys na konsultacje do mojego czekałam17 minut na lini!!! Ja juz Ci mowie co i jak: dzwonisz na recepcje miedzy 9 a 12 do konsultanta i zapisują Cie na konsultacje do lekarza. Konsultacje są w czasie 15.40 - 16. W tym czasie dzwonisz znów na recepcje i Cię łączą z lekarzem. I jak np. do mojego czekasz i czekasz na połączenieJeszcze nigdy nie mialam konsultacji telefonicznej, ale dzis pani w recepcji mi powiedziała ze w piątek moja pani dr przyjmuje, wiec w pt rano jak zadzwonię to mnie umówi do niej na konsultacje tel, czyli pewnie powie o ktorej dzwonic [emoji16]
PS. Tez dostajesz "drgawek" słuchając godzinami ich muzyki na czekanie? [emoji16] Mi "Somewhere over the rainbow..." śni sie po nocach [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HopeFul87
No przyznalam sie ze mialam kryzys i zatracilam wiare ale wracam na wlasciwe tory, dziennie cxytam "sekret" zeby nie zapomniec :-) a tak miedzy nami to ja "optymistka" jestem od jakis 2-3mcy wiec musicie wybaczyc chwile slabosci :-)haha wiedziałam kochana, że cię "przyłapię" Jeśli sprawa dotyczy kogoś innego, to bardzo łatwo się mówi - "myśl pozytywnie" - co innego jeśli temat dotyczy nas bezpośrednio
Ps. W poniedziałek ksiazka omal nie wyladowala w piecu :-) a od pozytywnej bety mam wrazenie ze odcielo mi mozg, zatracilam zdolnosc logicznego myślenia, teraz rozumie kazda histerie ale postaram sie nadal Waw zarazac pozytywnym mysleniem ... :-)
reklama
JoannaRak
Tez dostaje drgawek a kiedys na konsultacje do mojego czekałam17 minut na lini!!! Ja juz Ci mowie co i jak: dzwonisz na recepcje miedzy 9 a 12 do konsultanta i zapisują Cie na konsultacje do lekarza. Konsultacje są w czasie 15.40 - 16. W tym czasie dzwonisz znów na recepcje i Cię łączą z lekarzem. I jak np. do mojego czekasz i czekasz na połączenie
A co dzis powiedzieli na konsultacji? ja mam jutro, ale w sumie maja caly dzien aby zadzwonic!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: