reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tez dostaje drgawek a kiedys na konsultacje do mojego czekałam17 minut na lini!!! Ja juz Ci mowie co i jak: dzwonisz na recepcje miedzy 9 a 12 do konsultanta i zapisują Cie na konsultacje do lekarza. Konsultacje są w czasie 15.40 - 16. W tym czasie dzwonisz znów na recepcje i Cię łączą z lekarzem. I jak np. do mojego czekasz i czekasz na połączenie :D

Ja ostatnio kiedy rozbolał mnie ząb chwile dosłownie po transferze i chciałam sie upewnić co moge u dentysty, a co nie, to czekałam... 50 minut! I kiedy juz prawie witałem sie z gąską, ktos... rozłączył [emoji16] Myślałam, iz eksploduje dzwoniąc raz jeszcze...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki wszystko jest, @dami zmienil opis, dodal kilka zdjec!!! Przebilismy 12,000 ale jeszcze bardzo duzo do celu. Ale to dopiero poczatek [emoji173]️jak dobrze pojdzie dzis bedzie strona po angielsku, niemiecku, wlosku ... ktos ma ochote jeszcze na inny jezyk przetlumaczyc???

Wiec jak mozecie wplacajcie a jak nie to po prostu przekazujcie gdzie sie da!!!

I oby te bety dzisiaj do nieba powedrowaly (wliczajac moja) [emoji120][emoji173]️

kochani strona o ktorej pisze Asia jest juz tworzona wynikło troche problemów ale myslimy ze do jutra wieczora wszystko ogarniemy.. pozdrawiamy wszystkich :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

kochani strona o ktorej pisze Asia jest juz tworzona wynikło troche problemów ale myslimy ze do jutra wieczora wszystko ogarniemy.. pozdrawiamy wszystkich :)

asinka, kciukasy za Ciebie jutro. Wierze w Twoje kruszynki [emoji173]️

wiecie co, tam mi przyszło do głowy - jakby ktoś dotarł do Małgorzaty Rozenek - ona chyba z tego co kojarzę ma dzieci z IVF to może by coś pomogła naszej @asinka89 i @dami ? :)
kochani wysłalismy wiadomosci do Lewandowskiej i Gessler..jutro walczymy dalej załozyłam istagram bo na fb nie dochodza wiadomosci i na maila rowniez... a w komentarzu kiedy wstawiamy link traktuje nas jako spam i blokuje nam konto... mam nadzieje ze przeczytaja :)

Gosia, scratching byl na poczatku listopada mniej wiecej w polowie cyklu. W tym tyklu jestem na antykoncepcji, kilka dni temu odstawilam i dzisiaj mam termin aby ustalic co i jak z transferem. Lekarz wstepnie mowil podczas scratchingu, ze transfer bedzie w Grudniu, czyli jeden cykl po scratchingu.

A kiedy miałaś robiony scratching? Bo ja tez miałam i lekarz mi powiedział, ze on poprawia szanse na zajście w ciąże, ale transfer najlepiej zrobić w przeciągu 3 miesięcy od tego zabiegu :) ja miałam na początku 3 miesiąca transfer i teraz jestem w 10 tc ;)

reklama
Do góry