reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tez dostaje drgawek a kiedys na konsultacje do mojego czekałam17 minut na lini!!! Ja juz Ci mowie co i jak: dzwonisz na recepcje miedzy 9 a 12 do konsultanta i zapisują Cie na konsultacje do lekarza. Konsultacje są w czasie 15.40 - 16. W tym czasie dzwonisz znów na recepcje i Cię łączą z lekarzem. I jak np. do mojego czekasz i czekasz na połączenie :D

Ja ostatnio kiedy rozbolał mnie ząb chwile dosłownie po transferze i chciałam sie upewnić co moge u dentysty, a co nie, to czekałam... 50 minut! I kiedy juz prawie witałem sie z gąską, ktos... rozłączył [emoji16] Myślałam, iz eksploduje dzwoniąc raz jeszcze...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki wszystko jest, @dami zmienil opis, dodal kilka zdjec!!! Przebilismy 12,000 ale jeszcze bardzo duzo do celu. Ale to dopiero poczatek [emoji173]️jak dobrze pojdzie dzis bedzie strona po angielsku, niemiecku, wlosku ... ktos ma ochote jeszcze na inny jezyk przetlumaczyc???

Wiec jak mozecie wplacajcie a jak nie to po prostu przekazujcie gdzie sie da!!!

I oby te bety dzisiaj do nieba powedrowaly (wliczajac moja) [emoji120][emoji173]️

kochani strona o ktorej pisze Asia jest juz tworzona wynikło troche problemów ale myslimy ze do jutra wieczora wszystko ogarniemy.. pozdrawiamy wszystkich :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

kochani strona o ktorej pisze Asia jest juz tworzona wynikło troche problemów ale myslimy ze do jutra wieczora wszystko ogarniemy.. pozdrawiamy wszystkich :)

asinka, kciukasy za Ciebie jutro. Wierze w Twoje kruszynki [emoji173]️

wiecie co, tam mi przyszło do głowy - jakby ktoś dotarł do Małgorzaty Rozenek - ona chyba z tego co kojarzę ma dzieci z IVF to może by coś pomogła naszej @asinka89 i @dami ? :)
kochani wysłalismy wiadomosci do Lewandowskiej i Gessler..jutro walczymy dalej załozyłam istagram bo na fb nie dochodza wiadomosci i na maila rowniez... a w komentarzu kiedy wstawiamy link traktuje nas jako spam i blokuje nam konto... mam nadzieje ze przeczytaja :)

Gosia, scratching byl na poczatku listopada mniej wiecej w polowie cyklu. W tym tyklu jestem na antykoncepcji, kilka dni temu odstawilam i dzisiaj mam termin aby ustalic co i jak z transferem. Lekarz wstepnie mowil podczas scratchingu, ze transfer bedzie w Grudniu, czyli jeden cykl po scratchingu.

A kiedy miałaś robiony scratching? Bo ja tez miałam i lekarz mi powiedział, ze on poprawia szanse na zajście w ciąże, ale transfer najlepiej zrobić w przeciągu 3 miesięcy od tego zabiegu :) ja miałam na początku 3 miesiąca transfer i teraz jestem w 10 tc ;)

reklama
Do góry