dżoasia
Fanka BB :)
Nooooo!!!!!!! PięknieDziewczyny 33,6 7dpt moja blastka dala rade!!! Urodzilam sie na nowo!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooooo!!!!!!! PięknieDziewczyny 33,6 7dpt moja blastka dala rade!!! Urodzilam sie na nowo!!!!
Braaaaawo!!!!!Dziewczyny! 11 dpt 3-dniowego zarodka i wlasnie dostałam wynik bety... 129!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bank rozbity!!! Szalejecie babeczki!! Cudo!Dziewczyny beta 175 !!!
Dziś 12 dpt dwóch dwudniowych zarodków.
Teraz oby w czw. był piekny przyrost.
Czy wynik świadczy o bliźniakach???
@iwo333 u mnie po krwotoku beta sadła do drugiego dnia o połowę, a potem tez tak bez sensu znowu przyrastała, niestety nic z tego nie wyszło, też ciągnęło się ponad miesiąc, potem w końcu zaczęła spadać ale i tak miałam łyżeczkowanie. Może u ciebie zacznie spadać niedługo, jeśli nie bierzesz już leków, ale to może potrwać. Jeśli zacznie spadać, to jest szansa, że sama dasz radę się oczyścić. Trzeba cierpliwości
@Barburka przykro mi... Jeśli nie boisz się ewentualnej kolejnej stymulacji, to następnym razem bierz dwa
@Oczekiwanie2017 piękny wynik!!! Jakiej firmy miałaś wczoraj test, że wyszedł przy tak niskiej becie?
@Bombisz całkiem niezły wynik, teraz kciuki za piękne zarodeczki! :*
Ja w czwartektez sie niedawno pytalam o blizniakach, i dziewczyny mialy rozne bety od 35 az do 400, a wiec chyba to zalezy od przyrostu bardziej. Ja mialam wczoraj 98 7dpt! Chyba ciezko powiedziec teraz, czekamy na druga serie aby zobaczyc przyrosty.
Ja juz jutro lece
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To znaczy,że nie rokowały na rozwój blastocysty i podano w 3?Przepraszam,że tak wypytuje, teraz jesteś w ciąży z tym zarodkiem w 3 dobie?
No to mnie uspokoilas bo jednak na dwojke to nie jestem gotowa! Ty masz jedno, prawda?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana teraz nic nie musisz, za to wszystko Ci wolno Odpoczywaj, a co!! Siły Ci nie potrzebneDoczytuję Was po poleciałam na Msze podziękować z ktorej co prawda i tak a nic nie zrozumiałam -w sensie z kazania bo taka głowa rozkojarzona
@Oczekiwanie2017
@HopeFul87
@labelladurmiente
JoannaRak - Tobie jeszcze raz a co
Serdeczne graatki!!!
Czy Wy też takie słabe jesteście? Ja ledwo żyje, nie mam wgl. siły na nic..