reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie, ja po ostatniej porażce długo nie mogłam dojść do siebie dlatego na jakiś czas zniknęłam z forum.
Gratuluję wszystkim, którzy cieszą się z pozytywnych bet :), tule mocno osoby które muszą dalej walczyć.
Pytanie do bardziej doświadczonych, czy byłyście w sytuacji, że zarodki nieosiągnięty blastocysty?
Jakie podejmowałyście działanie?
Dziękują za wszystkie odpowiedzi.

Szybki transfer w 3 dobie
Dokumenty podpisane na transfer blastki jednej a wynik lekarza transfer dwoch w 3 dobie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wracam do naszej rozmowy sprzed mojej beta (z niedzieli), i mowilysmy ze fajna beta na 7dpt to w okolicach 30-50 !!! (5cio sniowa blastka) Tylko mnie tak zastanawia ze moja wczoraj byla 98!!! Z lekarzem rozmawialam to mowil ze to raczej jedynka! Ale czy takie wysokie bety tak wczesnie tez sie zdarzaja dla pojedynczych ciazy???

Troche sie zakrecilam, tym bardziej czekam na wyniki jutro, i cholerka ja w ogole nic nie czuje, ale z taka beta to musi byc ok!!! Dziwne to troche, co myslicie ???

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Witaj ja miałam w 6 dpt betę ponad 100

Jestem 8 dni po transferze, i łapie doła. To moje trzecie podejście. Wczoraj zrobiłam pierwszy test i dupa.. nic. Łudze sie ze jeszcze za wcześnie. Tak czytam różne rzeczy i postanowiłam zapisać się na ten portal.

Mi sikaniec pokazał bladziutka kreseczke dopiero- 10 dpt gdzie beta była już około 500 także z tymi sikancami bywa różnie

reklama
@iwo333 u mnie po krwotoku beta sadła do drugiego dnia o połowę, a potem tez tak bez sensu znowu przyrastała, niestety nic z tego nie wyszło, też ciągnęło się ponad miesiąc, potem w końcu zaczęła spadać ale i tak miałam łyżeczkowanie. Może u ciebie zacznie spadać niedługo, jeśli nie bierzesz już leków, ale to może potrwać. Jeśli zacznie spadać, to jest szansa, że sama dasz radę się oczyścić. Trzeba cierpliwości :(
@Barburka przykro mi... Jeśli nie boisz się ewentualnej kolejnej stymulacji, to następnym razem bierz dwa :)
@Oczekiwanie2017 piękny wynik!!! Jakiej firmy miałaś wczoraj test, że wyszedł przy tak niskiej becie? :)
@Bombisz całkiem niezły wynik, teraz kciuki za piękne zarodeczki! :*

Do góry