reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie, ja po ostatniej porażce długo nie mogłam dojść do siebie dlatego na jakiś czas zniknęłam z forum.
Gratuluję wszystkim, którzy cieszą się z pozytywnych bet :), tule mocno osoby które muszą dalej walczyć.
Pytanie do bardziej doświadczonych, czy byłyście w sytuacji, że zarodki nieosiągnięty blastocysty?
Jakie podejmowałyście działanie?
Dziękują za wszystkie odpowiedzi.

Chyba mnie zle zrozumialas, beda dwa bedzie wspaniale i mysle ze kazda z nas cieszylaby sie :) Po prostu zaciekawila mnie ta sprawa patrzac na rozne bety przychodzace. Jak prawie kazda z nas decydujemy sie na dwa dlatego ze sa wieksze szanse powodzenia i nie chcemy przez to jeszcze raz przechodzic bo jest to jeden z bardziej stresujacych chwil w naszym zyciu.
Patrzac na statystyki to chyba jednak wiecej jest ciaz pojedynczych z dwoch zarodkow niz blizniaczych!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez tak sadze
Szanse Na ciaze blizniaki to 5-10%
Mi podali dwa z ta swiadomosvia ze przyjmie sie jeden bo byly slabo rokujace mimo ze drugiego szukalam do 4 msca haha
No I teraz to i tak jakby blizniaki bede miec skoro roznica wieku rok ;))

reklama
Dziewczyny beta 175 !!!
Dziś 12 dpt dwóch dwudniowych zarodków.
:)
Teraz oby w czw. był piekny przyrost.
Czy wynik świadczy o bliźniakach???:D:D

tez sie niedawno pytalam o blizniakach, i dziewczyny mialy rozne bety od 35 az do 400, a wiec chyba to zalezy od przyrostu bardziej. Ja mialam wczoraj 98 7dpt! Chyba ciezko powiedziec teraz, czekamy na druga serie aby zobaczyc przyrosty.

Ja juz jutro lece :)

Do góry