reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Onlyone to że sytuacja w jakiej się znalazłaś jest rzadkim przypadkiem, nie oznacza to czegos złego, zostaniez szczęśliwa mamusią i to jest teraz najwazniejsze:tak: Głowa do góry bedzie dobrze;-)
madmax tak jak dziewczyny juz napisały u kazdej betka jest inna, najważniejsze jest to zeby prawidłowo przyrastała:tak: trzymam kciuki:-D
memories no to super że juz masz termin punkcji, tzrymam kciuki za piekne pęcherzyki:tak:

reklama
Lilka m- mi zastrzyki wchodzą dosyć dobrze, mam parę siniaków ale na prawdę nie mam co narzekać ale z drugiej strony takiego zastrzyku jak ty nie miałam, może on poprostu taki jest albo coś rzeczywiście jest nie tak bo raczej na drugi dzień nie powinnaś nic czuć, moze zadzwoń do lekarza będziesz spokojniejsza.
Onlyone-tylko nie szalej z netowskimi artykułami,pliss.Wiem że tam różne rzeczy piszą i jakbyśmy wszystko czytali literalnie to osiwniemy raz dwa. Myśl tylko pozytywnie. Zjedz sobie dobre lody, idz na spacer, i myśl o waszej 5.;-)
Memories-no to trzymam za udaną punkcję a potem już tylko transferek:tak:
Dziewczyny,Wiem że narazie nic nie wiem i muszę poczekać jeszcze oneweek na tą betkę która spędza mi sen z powiek. Ale jeszcze jeden dzień bimbania a w poniedziałek do pracy wiec nie będe miała tyle czasu na myślenie.:no:

Wiecie co a moze to,ze trzymam w temperaturze pokojowej,moze to jest przyczyna moze w lodowce powinnam przechowywac,zapomialam zapytac lekarza bo zadzwonilam,nie moglam usiedziec,powiedzial,ze jak mnie nie boli to mam poczekac i zobaczyc jak nastepny sie wchlonie,jestem troche zaniepokojona bo ani w ulotce ani nikt na innych forach tez nie mial takiej sytuacji-ja to mam pecha
realmad2.gif

zawsze cos ;/ zobacze jutro jak bedzie .. dobranoc ,kolorowych snow dla WAS :))!!

lilka m na pewno nie masz pecha, nie denerwuj się niczym, najbezpieczniej będzie jak po prostu uderzysz do źródła czyli swojego doktora, pewnie to nic takiego, ja np. w trakcie zastrzyków zaczęłam bardzo mocno krwawić, też się przejmowałam a okazało się nic złego, że takie są skutki uboczne i akurat mnie to spotkało

Dziewczyny zastanawiam się czy mogę już robić test "siusiany"? Transfer miałam 22.06, zarodki były 2 dniowe. Betę mam na 4.07.2012, test "siusiany" zrobię chyba 3.07 z rana.

Madzialenak dzwonilam do lekarza,zaobacze jak bedzie dzisiaj ,jak sie powtorzy to jade do kliniki,tak mi zalecil. Kurcze stresuje sie;/
zazdroszcze! Ty juz po transferze:) tez chcialabym miec to juz za soba. Trzymam kciuki!!!!!!
Nie mam doswiadczenia,bo podchodze pierwszy raz ale lepiej sie wstrzymaj,zrob jutro,po co masz sie niepotrxebnie denerwowac,slyszalam,ze po 10 dniach juz testuja:) Z drugiej strony rozumiem i pewnie tez nie moglabym usiedziec w tej niepewnosci:)) Trzymama kciuki i zycze 2 pieknych krech!!! czekam na dobre wiesci!!!

lilka m będzie dobrze, jesteś na pewno pod dobrą opieką:-), też jest to mój "pierwszy raz" i pamiętam, że bardzo się stresowałam tymi zastrzykami, a później punkcją i transferem, teraz już wiem, że nie ma się czym przejmować, ale to tak łatwo komuś mówić "nie denerwuj się", wcale się Tobie nie dziwię, bo dopiero to poznajesz :-)
a co do testowania to spróbuję we wtorek 11 dpt

dobra decyzja Madzialenak mysle,ze we wtorek bedzie pewniak:)) Trzymam kciuki kochana i jak wczesniej wspomialam czekam na dobre wiesci:))!!

Lilka: obrzeki moga wystapic choc zwykle ich nie ma. Inna sprawa to taka ze koniecznie trzymaj je w lodowce bo moga stracic dzialanie

reklama
Madzialenak -ostrożnie z testami sikanymi, jak pokazuje historia tego forum, sikańce były negatywne, a betka w tym samym dniu wysoka... Pozdrawiam i &&&&&& kciuki

A ja czekam niecierpliwie na @, pierwszyn raz od wielu lat, mam nadzeję ostatnią w tym roku. W pon. zażyłam późnym wieczorkiem ostatniego antyka, miała przyjść za 2-3 dni, a nic mnie nie zalewa :baffled:

Do góry