reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny chyba mnie sie nie udało:( jutro mam jechać na betę ale dzis od rana mam straszny ból brzucha a raczej podbrzusza i widziałam rano na papierze leciutkie plamienie... co to może być?:(

Ja też mam taką nadzieję :)
Będzie dobrze. Zobaczysz. :) nie obejrzysz się a już będziesz po punkcji. Wydaje mi się, że ważne jest faktycznie stosowanie diety wysokobiałkowej i picie dużej ilości wody, żeby uniknąć hiperstymulacji. Po punkcji też może wystąpić. Ja piję odżywki białkowe. Powodzenia. :) daj znać po jak poszło.

A mogę Cię zapytać czy duże miałaś to plamienie? Moje póki co nie przypomina krwi, jest ciemniejsze jakby pozostałość po okresie póki co...

Kochana, plamienie implantacyjne wygląda różnie (jeśli w ogóle jest). Ja miałam dwa razy i raz było to jednarozowa brązowa smuga na wkladce jakby okres się miał zacząć a za drugim razem jednorazowa czerwona krew i po niej brązowe plamienie przez 2 dni.

Będzie dobrze. Zobaczysz. :) nie obejrzysz się a już będziesz po punkcji. Wydaje mi się, że ważne jest faktycznie stosowanie diety wysokobiałkowej i picie dużej ilości wody, żeby uniknąć hiperstymulacji. Po punkcji też może wystąpić. Ja piję odżywki białkowe. Powodzenia. :) daj znać po jak poszło.
Dzięki i na pewno dam znać... Najgorsze jest to czekanie :)

reklama
Kochana, plamienie implantacyjne wygląda różnie (jeśli w ogóle jest). Ja miałam dwa razy i raz było to jednarozowa brązowa smuga na wkladce jakby okres się miał zacząć a za drugim razem jednorazowa czerwona krew i po niej brązowe plamienie przez 2 dni.
Hmmm ale takie plamienie w 11 dpt? Myślałam ze jest takie koło 5-6 dpt bo wtedy bolał mnie brzuch i jajniki i myślałam ze to to. U Ciebie to był dobry objaw? W którym dpt miałaś? o_O

Do góry