@JoannaRak gratuluję tesciku oby beta potwierdziła a potem pieknie rosła a na pewno tak bedzie
reklama
Mala844
Zaangażowana w BB
Ja też mam taką nadziejęJa się bardzo stresowałam ale nie było ku temu powodów. Będzie dobrze.
U
użytkownik 177795
Gość
Dziewczyny chyba mnie sie nie udało jutro mam jechać na betę ale dzis od rana mam straszny ból brzucha a raczej podbrzusza i widziałam rano na papierze leciutkie plamienie... co to może być?
Aguleczka29
Fanka BB :)
Moze plamienie implantacyjne.ja miałam takie lekkie w 12dpt.idz jutro spokojnie na beteDziewczyny chyba mnie sie nie udało jutro mam jechać na betę ale dzis od rana mam straszny ból brzucha a raczej podbrzusza i widziałam rano na papierze leciutkie plamienie... co to może być?
Justin87
Będzie dobrze. Zobaczysz. nie obejrzysz się a już będziesz po punkcji. Wydaje mi się, że ważne jest faktycznie stosowanie diety wysokobiałkowej i picie dużej ilości wody, żeby uniknąć hiperstymulacji. Po punkcji też może wystąpić. Ja piję odżywki białkowe. Powodzenia. daj znać po jak poszło.Ja też mam taką nadzieję
U
użytkownik 177795
Gość
A mogę Cię zapytać czy duże miałaś to plamienie? Moje póki co nie przypomina krwi, jest ciemniejsze jakby pozostałość po okresie póki co...Moze plamienie implantacyjne.ja miałam takie lekkie w 12dpt.idz jutro spokojnie na bete
Oczekiwanie2017
A mogę Cię zapytać czy duże miałaś to plamienie? Moje póki co nie przypomina krwi, jest ciemniejsze jakby pozostałość po okresie póki co...
Kochana, plamienie implantacyjne wygląda różnie (jeśli w ogóle jest). Ja miałam dwa razy i raz było to jednarozowa brązowa smuga na wkladce jakby okres się miał zacząć a za drugim razem jednorazowa czerwona krew i po niej brązowe plamienie przez 2 dni.
Hmm może implantacyjne też mnie przy tym bolało i aplikujac progesteron miałam brązowa wydzielineDziewczyny chyba mnie sie nie udało jutro mam jechać na betę ale dzis od rana mam straszny ból brzucha a raczej podbrzusza i widziałam rano na papierze leciutkie plamienie... co to może być?
Mala844
Zaangażowana w BB
Dzięki i na pewno dam znać... Najgorsze jest to czekanieBędzie dobrze. Zobaczysz. nie obejrzysz się a już będziesz po punkcji. Wydaje mi się, że ważne jest faktycznie stosowanie diety wysokobiałkowej i picie dużej ilości wody, żeby uniknąć hiperstymulacji. Po punkcji też może wystąpić. Ja piję odżywki białkowe. Powodzenia. daj znać po jak poszło.
reklama
U
użytkownik 177795
Gość
Hmmm ale takie plamienie w 11 dpt? Myślałam ze jest takie koło 5-6 dpt bo wtedy bolał mnie brzuch i jajniki i myślałam ze to to. U Ciebie to był dobry objaw? W którym dpt miałaś?Kochana, plamienie implantacyjne wygląda różnie (jeśli w ogóle jest). Ja miałam dwa razy i raz było to jednarozowa brązowa smuga na wkladce jakby okres się miał zacząć a za drugim razem jednorazowa czerwona krew i po niej brązowe plamienie przez 2 dni.
Podziel się: