reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, nie wytrzymalam i zrobilam sikanca z rana. W sumie nie planowany bo troche spontan ale coz raz sie zyje!!! Podchodzac sobie mowilam ze jak nie wyjdzie to luz, za wczesnie itp!!! A tu niespodzianka :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Robie dzis bete ale chcialam sie z Wami podzielic na rozpoczecie wspanialego tygodnia! Jestescie wspaniale, teraz aby tylko sie dobrze malenstwo(a) zagniezdzily!!!
1511158518-0865133c83bbf188-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Trzymam kciuki za maleństwa, żeby się mocno trzymały mamusi. :)

Dziewczyny, nie wytrzymalam i zrobilam sikanca z rana. W sumie nie planowany bo troche spontan ale coz raz sie zyje!!! Podchodzac sobie mowilam ze jak nie wyjdzie to luz, za wczesnie itp!!! A tu niespodzianka :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Robie dzis bete ale chcialam sie z Wami podzielic na rozpoczecie wspanialego tygodnia! Jestescie wspaniale, teraz aby tylko sie dobrze malenstwo(a) zagniezdzily!!!

Pieknie :) gratulacje.

A ja dzisiaj 4dpt. Przez te leki oraz pewnie po punkcji mam wydęty brzuch (aczkolwiek jest nieco lepiej niż w poprzednich dniach), spać mi się chce i mam takie dziwne uczucie jakbym chciała kogoś/coś mocno scisnąć i jakby mnie wszystko swędziało. Jeśli ktoś mi kiedyś powie, że in vitro to pójście na łatwiznę, to nie ręczę za siebie.

Super. Gratuluję :)

reklama
Do góry