reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmmm ale takie plamienie w 11 dpt? Myślałam ze jest takie koło 5-6 dpt bo wtedy bolał mnie brzuch i jajniki i myślałam ze to to. U Ciebie to był dobry objaw? W którym dpt miałaś? o_O

To było przy naturalnych staraniach, niestety ciąze nie skończyły sie dobrze. Pierwdzym razem nie pamiętam dokładnie, a za drugim razem bylo to 11 dnia po owulacji (miałam monitoring cyklu).

Beta to formalnosc po takim tescie :-) ja mam dzis kryzys, siedze w pracy i wyje po kątach, brzuch pobolewa jakby okresowo...

Kochana, kazdy sie czyms martwi albo boli to zle, mnie za to nie bolalo i to tez zle! I tak ciagle, jak dla mnie pozytywny test to jedno ja sie boje bardziej nadchodzacych tygodni, ostatnio stracilam troche trzy tygodnie po transferze! Mam nadzieje ze tym razem sie uda! [emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, kazdy sie czyms martwi albo boli to zle, mnie za to nie bolalo i to tez zle! I tak ciagle, jak dla mnie pozytywny test to jedno ja sie boje bardziej nadchodzacych tygodni, ostatnio stracilam troche trzy tygodnie po transferze! Mam nadzieje ze tym razem sie uda! [emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uda sie uda :-) tym razem bedzie z tego dzidzia :-)

Witajcie :) :)
Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzę :) dzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??

Załączniki

• 1511173162068-1055837766.jpg
    1511173162068-1055837766.jpg
    705,7 KB · Wyświetleń: 193
Ostatnia edycja:
A mogę Cię zapytać czy duże miałaś to plamienie? Moje póki co nie przypomina krwi, jest ciemniejsze jakby pozostałość po okresie póki co...
Nie było to duże plamienie.troche na papierze brązowego koloru,na aplikatorze jasnoczerowona i tez troche ale oczywiscie myslałam ze okres dostałam i ze sie nie udało.

Przesyłam dużo uśmiechu i pozytywnej energii... płacze że szczęścia a jednocześnie strachu co dalej czy wszystko będzie dobrze.
widzicie te kreseczki czy tylko ja je widzę :) dzisiaj 10dpt . Jeden test z porannego moczu a drugi za godzinkę dla potwierdzenia. Co myślicie ?? Jest nadzieja ??

Widać krechy wyraźnie bardzo [emoji3]. Gratulacje teraz beta to tylko formalność [emoji3]

Cześć forumowicze moi!!!

Ja zrobiłam sobie detoks przez weekend od forum a tu takie dobre wiadomości [emoji3]
W piątek dostałam okres i umierałam, ale nowy cykl nowa szansa - w grudniu próbujemy naturalsa [emoji3], a nóż widelec stanie sie cud [emoji13].

@JoannnaRak - już Ci gratulowałam, ale z przyjemnością powtórzę [emoji3] - gratulacje!!!

reklama
Dziewczyny szalejecie :-) oby ta dobra passa trwala

Do góry