reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, nie wytrzymalam i zrobilam sikanca z rana. W sumie nie planowany bo troche spontan ale coz raz sie zyje!!! Podchodzac sobie mowilam ze jak nie wyjdzie to luz, za wczesnie itp!!! A tu niespodzianka :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Robie dzis bete ale chcialam sie z Wami podzielic na rozpoczecie wspanialego tygodnia! Jestescie wspaniale, teraz aby tylko sie dobrze malenstwo(a) zagniezdzily!!!
1511158518-0865133c83bbf188-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kreska bardzo wyraźna :). Wielkie gratulacje.

reklama
Ja kupię dziś test i spróbuje w środę ale mam złe przeczucie..to by było za piękne żeby się mi za pierwszym razem udało. Zobaczymy.
Daj znać jak będziesz mieć wyniki :* :*:*

nie mysl tak, bedzie pieknie! To jest moj trzeci transfer, pierwszy byl nieudany, drugi poronienie a trzeci mam ogromna nadzieje ze sie utrzyma bo ta kreska tez mnie zaskoczyla ze taka wyrazna [emoji7]

nie mysl tak, bedzie pieknie! To jest moj trzeci transfer, pierwszy byl nieudany, drugi poronienie a trzeci mam ogromna nadzieje ze sie utrzyma bo ta kreska tez mnie zaskoczyla ze taka wyrazna [emoji7]

Ja też trzymam kciuki żeby ta druga kreseczka została u ciebie i była coraz mocniejsza!! <3:*
Ja dziś jadę na progesteron i estradiol i sama nie wiem czego się stresuje:/ im bliżej 27ego tym większy stresik.

Ja też trzymam kciuki żeby ta druga kreseczka została u ciebie i była coraz mocniejsza!! <3:*
Ja dziś jadę na progesteron i estradiol i sama nie wiem czego się stresuje:/ im bliżej 27ego tym większy stresik.

a dlaczego nie poprosisz o bete przy okazji? Oczywiscie nie namawiam ... ale powinno juz Ci pokazac czy cos sie ruszylo! Ty jestes na tym samym etapie co ja, nawet o tej samej godzinie mialysmy transfer! Mialas jeden czy dwa zarodki i ilu dniowe?

a dlaczego nie poprosisz o bete przy okazji? Oczywiscie nie namawiam ... ale powinno juz Ci pokazac czy cos sie ruszylo! Ty jestes na tym samym etapie co ja, nawet o tej samej godzinie mialysmy transfer! Mialas jeden czy dwa zarodki i ilu dniowe?

Zapytam dziś czy zrobią mi betę dodatkowo. Ja miałam 2 zarodki 4 dniowe.

reklama
Hejka dziewczynki.
Mam na zbyciu 2opakowania Neoparin 0,4mg niestety lek kupowałam w klinice pełno płatnie. Ale ja go mogę sprzedać trochę taniej ja go i tak już nie potrzebuję...
Jak coś to na prywatną wiadomość ;-)

Do góry