DzieńDoberek:-)
Onlyone co za wspaniałe szczęście, moje potrójne gratulacje kochana!!!Mam nadzieję,że wszystkie trzy będą silne i przetrwają a ty się nie martw,że jesteś drobna, ciało kobiety w ciąży umie się przystosować do różnych sytuacji
Słuchaj ja miałam też tylko 5 kumulusów i 2 jedyne zarodki, w których nacięli otoczki-tak mi od początku doradzali lekarze mówili,że to zwiększa szanse na zagnieżdżenie. Dopiero potem jak poczytałam,że te nacięte mają skłonność do dzielenia się jeszcze to bałam się okropnie,bo moja babcia miała bliźniaczki. Jak zobaczyłam betę w 11 dpt 809 i lekarz mi powiedział to zapraszam na USG będziemy liczyć zarodki to trzęsłam się,że to trzy alb ocztery będą;-) ktoś mi zasugerował,że ten mój krwiak to jeden z bliźniaków jednojajowych, kóry się po prostu nie zmieścił i przeistoczył w ciałko krwotoczne,ale nie chcę tak o tym myśleć...to pewnie zwykły krwiak...Będzie dobrze i możesz teraz tej babie,co mówiła,że masz urojoną ciążę zagrać na nosie,bo już niedługo może będziesz spacerowała z trojaczkami!!!
Lazaya kibicuję Ci dzisiaj i myślami jestem z Tobą, życzę udanego pick upu i pięknych komórek.
Kate nie denerwuj się, twoje objawy są jak najbardziej ciążowe, zwłaszcza ten ból jak na @. Jeszcze tylko weekend i wszystko będzie jasne.
Zosia_k jeśli się denerwujesz to zadzwoń do kliniki i podpytaj,ile jeszcze możesz czekać na @. Być może wezmą Cię na USG i zobaczysz czy wszystko jest dobrze.
Nikola691 moja koleżanka, która jest po dwóch ICSI mówiła,że po pierwszej procedurze czekała na @ prawie 2 miesiące, niestety czasami tak bywa,bo bierzemy silne leki i nie wiadomo jak zareaguje organizm. Dostawała duphaston na wywołanie a już po drugiej procedurze dostała @ normalnie,więc najlepiej skonsultować się z lekarzem.
Aniołeczek powodzenia dzisiaj, jestem pewna,że dobrze Ci pójdzie!