reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, dzis raczej nie będzie nas na forum bo po zmianie leków pb mam chyba na nie alergie i czuję się jak naćpany..Dzwoniłem do kliniki mojej i chcieli po mnie karetkę przysłać ale jedziemy z Aśka sami bo wiocha by nam żyć nie dała.. Pozdrawiam Was dziewczyny! I 3mam jak zawsze kciuki za każdą z was...
Dami

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
Mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie i szybko wrocicie do domu ✊

reklama
Cześć dziewczyny :-) także ja juz po wizycie, pecherzyk nadal nie pękł więc ovitrelle i kolejna wizyta w sobote rano :-)
Dzięki Kochane moje za pamięć @hope322 i @Oczekiwanie2017 jesteście niezastąpione ;-)
Ja spadam na jakis czas od Was,ale wrócę :-D potrzebuję sie wyciszyć.
Trzymam za Was wszystkie kciuki a tak najmocniej, @Oczekiwanie2017 @anett96 życzę Bety do nieba!! @HopeFul87 i Tobie ooczywiście też za to pozytywne myślenie :-)
@hope322 samych dobrych wieści i @dżoasia dzialajcie tam naturalnie :-))
Jak coś jestem pod priv ;-)
@dreamscometrue dzięki za Wszystko :-*
Kochana mam nadzieje, ze transfer sie uda i wrocisz do nas z piekna beta!! Trzymam mocno kciuki ✊✊❤️

A wiec tak kochane CRP jest większe do 51 urosło włączyli antybiotyk 3 razy dziennie buteleczka już pierwsza poleciała pobrali wymaz z szyjki i powiedzieli ze całe szczęście że nie ma gorączki i wymiotow no i ze jeszcze poleze tutaj ;( mam dzwonić o 13 ile dzieci zamrozili jakiej klasy
Mam nadzieje, ze antybiotyk Ci pomoze i szybko wydziejsz ze szpitala.

reklama
a dlaczego poza Polska nie mozesz? Ja tez mieszkam poza i w sumie ide do lekarza mowie co potrzebuje i mi robia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie kazdy ma tak dobrze, w DK tez nie mam mozliwosci zrobienia badan ktorych chce. Wszystko zalezy od humoru lekarza. U mnie nie chceli mi zrobic powtorki bety.

Do góry