reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczyny no jakos tak dzien pełen wrazen .. wzielismy profesora w obroty..i jak moj maz mowił jak do dupy czuhe sie w klinice i ze lejarz go olewa to nic ..a kiedy ja podniosłam głos i z łzami w oczach z zachrypnietym głosem powiedziałam jak oni moga nas traktowac ze ma cierpiec z bulu? ze nie moze juz zadnych badan miec bo ma raka.. profesor zdebiał i powiedział ze zajmie sie tym ze porozmawia z onkologiem i wyjasni wszystko..i jesli poprawy nie bedzie to zmieni cały team damianowi... a tak to było dzis ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to super wiadomosc, ze beda cos działać. Dobrze, ze nabralas odwagi i powiedzialas co trzeba. Trzymam kciuki. Musi byc dobrze! A Ty jak sie dzis czujesz?

reklama
Ooo to super wiadomosc, ze beda cos działać. Dobrze, ze nabralas odwagi i powiedzialas co trzeba. Trzymam kciuki. Musi byc dobrze! A Ty jak sie dzis czujesz?
no własnie strasznie mnie kuje cos z lewej strony i prawej.. do tego zgage mam no i dziwnie sie czuje..hmm... sama juz nie wiem czy to z lekow czy to moze jednak kropki.sie wkopuja.. zaczynam świrowac a gdzie 23 ojoj...

Ale gdybys zaszla naturalnie to by byl znak, ze organizm da sobie rade bez wspomagaczy ;p Puki co nie ma co gdybac, musisz najpierw zadzialac ze swoim m :)
zawsze marzylam o 4 dzieci :D było by w sam raz bo mam jeszcze 3 mrozaki + naturals :D ale na razie tylko cieszę się, że czas do stycznia szybciej zleci bo coś się dzieje :D

no własnie strasznie mnie kuje cos z lewej strony i prawej.. do tego zgage mam no i dziwnie sie czuje..hmm... sama juz nie wiem czy to z lekow czy to moze jednak kropki.sie wkopuja.. zaczynam świrowac a gdzie 23 ojoj...

Mnie tez jajnik i podbrzusze bolalo ale tylko jeden dzien i sie udalo. Myślę, ze takie lekkie bole to dobry objaw :) Na zgage jako objaw ciazowy to moze byc jeszcze za wczesnie. Mysle, ze Twoje maluszki zakopuja sie juz na kolejne miesiace ;)

Mnie tez jajnik i podbrzusze bolalo ale tylko jeden dzien i sie udalo. Myślę, ze takie lekkie bole to dobry objaw :) Na zgage jako objaw ciazowy to moze byc jeszcze za wczesnie. Mysle, ze Twoje maluszki zakopuja sie juz na kolejne miesiace ;)
no tez mam taka nadzieje a poki co pochłaniam jak odkurzacz mały..zaraz bede grupsza o połowe.. masakra .. boze jak ja bym chciała zeby sie udało ciagle jestem pozytywnej mysli...

zawsze marzylam o 4 dzieci :D było by w sam raz bo mam jeszcze 3 mrozaki + naturals :D ale na razie tylko cieszę się, że czas do stycznia szybciej zleci bo coś się dzieje :D
No dokladnie, mozesz dzialac i tym razem na luzie z winkiem i dobrym nastrojem ;) Napewno to nie zaszkodzi a moze sie uda ;) Za dwa tygodnie sama bedziesz betowac.

reklama
no tez mam taka nadzieje a poki co pochłaniam jak odkurzacz mały..zaraz bede grupsza o połowe.. masakra .. boze jak ja bym chciała zeby sie udało ciagle jestem pozytywnej mysli...

Ja tez jem chociaz nie jestem glodna, to chyba przez stres. Tylko ja raczej unikam slodyczy i tak w biodra nie idze :p
Jeszcze pare dni do tej bety musisz przetrwac.

Do góry