dżoasia
Fanka BB :)
o 14tej Dami dodał zdjęcie na fb, myślę, że wszystko u nich ok, pewnie się cieszą sobąTez wlasnie widze, ze jakos cicho dzisiaj sa. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o 14tej Dami dodał zdjęcie na fb, myślę, że wszystko u nich ok, pewnie się cieszą sobąTez wlasnie widze, ze jakos cicho dzisiaj sa. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
12dpt. Jestem w mega wielkim szoku[emoji87][emoji7]
hej dziewczyny no jakos tak dzien pełen wrazen .. wzielismy profesora w obroty..i jak moj maz mowił jak do dupy czuhe sie w klinice i ze lejarz go olewa to nic ..a kiedy ja podniosłam głos i z łzami w oczach z zachrypnietym głosem powiedziałam jak oni moga nas traktowac ze ma cierpiec z bulu? ze nie moze juz zadnych badan miec bo ma raka.. profesor zdebiał i powiedział ze zajmie sie tym ze porozmawia z onkologiem i wyjasni wszystko..i jesli poprawy nie bedzie to zmieni cały team damianowi... a tak to było dzis ..Tez wlasnie widze, ze jakos cicho dzisiaj sa. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
cieszę się, że na niego to podziałało teraz będzie już tylko dobrze! :*hej dziewczyny no jakos tak dzien pełen wrazen .. wzielismy profesora w obroty..i jak moj maz mowił jak do dupy czuhe sie w klinice i ze lejarz go olewa to nic ..a kiedy ja podniosłam głos i z łzami w oczach z zachrypnietym głosem powiedziałam jak oni moga nas traktowac ze ma cierpiec z bulu? ze nie moze juz zadnych badan miec bo ma raka.. profesor zdebiał i powiedział ze zajmie sie tym ze porozmawia z onkologiem i wyjasni wszystko..i jesli poprawy nie bedzie to zmieni cały team damianowi... a tak to było dzis ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no oby tak było...cieszę się, że na niego to podziałało teraz będzie już tylko dobrze! :*
W środę 29 listopada@Olusja1987 gratulacje pecherzyka, fajnie, ze juz widzialas swoja kruszynke Ja tez mam badanie serduszkowe za 2 tygodnie w czwartek. A Ty ktorego dokladnie masz dnia?
musicie się czegoś trzymać :* a dami często ma wizyty? czegoś konkretnego się dowiedzieliście dzisiaj? wy tam po niemiecku musicie rozmawiać czy macie jakiegoś tłumacza??no oby tak było...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tłumacz drogi ..sami dogadujemy sie.. raz w tygodniu sa wizyty..no poki co nic nie wiemy kasa chorych zwleka z decyzja czy zapłaca za terapie..jesli za tydzien nie dadza odpowiedzi bedziemy sami zbierac na leczenie .. koszt jest duzy... ale co zrobic..musicie się czegoś trzymać :* a dami często ma wizyty? czegoś konkretnego się dowiedzieliście dzisiaj? wy tam po niemiecku musicie rozmawiać czy macie jakiegoś tłumacza??