reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

tłumacz drogi ..sami dogadujemy sie.. raz w tygodniu sa wizyty..no poki co nic nie wiemy kasa chorych zwleka z decyzja czy zapłaca za terapie..jesli za tydzien nie dadza odpowiedzi bedziemy sami zbierac na leczenie .. koszt jest duzy... ale co zrobic..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
qrde strasznie długo to trwa. a oni mają tyle czasu na podjęcie decyzji czy mogą sobie tak zwlekać w nieskończoność?

reklama
Rozmawiałam z lekarzem na temat Luteiny i jej refundacji, chciał bez problemu wystawić receptę na R, ale powiedziałam, że mam kilka opakowań Luteiny podjęzykowej i czy ma jakieś znaczenie, którą będę przyjmowała. Powiedział, że w takim razie szkoda kasy i mam tą podjęzykową przyjmować dopochwowo i będzie git. Duphaston mam cały czas przyjmować, Estrofem całkowicie odstawić, bo on działa tylko do momentu zagnieżdżenia zarodka, plastry Estraderm do kolejnej wizyty, Acard do odwołania i Medrol powoli schodzić z dawki. Co najlepsze wystawił mi L4 ciążowe, przyjęłam z bananem na gębie, tyle czekałam na tą ciąże, że praca nie jest tego warta.
fajnie się czyta takie wpisy :) powodzenia kochaniutka, trzymam kciuki za serduszko i szczęśliwy rozwój wydarzeń :) oczywiście nie opuszczaj nas i wrzucaj fotki bo my tu jesteśmy głodne takich widoków :D

Nie dostałam niestety fotki mojego malucha, ale widziałam i jest napewno. Napewno Was nie odpuszczę, czytam cały czas, jak potrafię komuś odpowiedź na pytanie to odpowiadam, jak ktoś potrzebuje rady, to radzę w miarę swojego doświadczenia... Trza by od stycznia zrobić listę wszystkich dziewczyn, które będa transferować, a później tylko odfajkowywać zaciążone :)

qrde strasznie długo to trwa. a oni mają tyle czasu na podjęcie decyzji czy mogą sobie tak zwlekać w nieskończoność?
według prawa maja czas 6tyg na odpowiedz ..mija powoli 4tydzien.. lekarze rece załamuja bo nic nie moga poradzic..my tez niestety nic...leczenie zabujczo drogie bo ok15tys na miesiac (2wlewy dozylne) i lecza tym poki da rade .. tak wiec nie wiem co zrobimy ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hmm... do transferu na pewno miałabym obstawę lekową itp... a teraz kompletnie nic... chyba czułabym się bezpieczniej, tak mi się już zakodowało - zupełnie na odwrót jak u ciebie :)
Ale gdybys zaszla naturalnie to by byl znak, ze organizm da sobie rade bez wspomagaczy ;p Puki co nie ma co gdybac, musisz najpierw zadzialac ze swoim m :)

reklama
Do góry