Nie każdy ma hiperke ja za pierwszym podejściem czułam się jak nowo narodzona za drugim tak sie porobiloNo to mnie pocieszylas jakos to musi byc. Jakby co to wiesz gdzie w Krakowie najlepiej sie udac z hiperka? Zeby nie trafić na jakas rzeznie...
Ja sie jutro dowiem co i jak bo bede miala rozpisywana stymulacje...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Tylko jeśli do czegoś dojdzie, to potem strach i stres, żeby utrzymać... No cóż, wszystko w rękach Boga...Super wiadomosc z owulacja. Trzymam kciuki za naturalsa Jest duuza szansa na cud trzymam kciuki.
hope322
Czy naturalnie czy nie strach bedziesz miala ten sam, bo niestety doswiadczen dobrych nie masz. Ja wierze, ze Ci sie uda. Trzymam mocno kciukiTylko jeśli do czegoś dojdzie, to potem strach i stres, żeby utrzymać... No cóż, wszystko w rękach Boga...
Raspberry88
Powiem szczerze, że nastawienie mialam negatywne stąd te moje zapytanie bo już zgłupialam [emoji6]Piękny wynik. Doczytałam, że miałaś 3dniowe zarodki więc jak na ten czas wynik jest mega!! Możesz po cichutku liczyć na bliźniaki
hope322
@Olusja1987 gratulacje pecherzyka, fajnie, ze juz widzialas swoja kruszynke Ja tez mam badanie serduszkowe za 2 tygodnie w czwartek. A Ty ktorego dokladnie masz dnia?
dżoasia
hmm... do transferu na pewno miałabym obstawę lekową itp... a teraz kompletnie nic... chyba czułabym się bezpieczniej, tak mi się już zakodowało - zupełnie na odwrót jak u ciebieCzy naturalnie czy nie strach bedziesz miala ten sam, bo niestety doswiadczen dobrych nie masz. Ja wierze, ze Ci sie uda. Trzymam mocno kciuki
hope322
Tez wlasnie widze, ze jakos cicho dzisiaj sa. Mam nadzieje, ze wszystko ok.
reklama
dżoasia
oj te Wasze nastawienia ja po transferach na nic się nie nastawiałam, ale dbałam o to, żeby być zadowoloną cały czas spanie, leżenie, jedzenie, dobra książka itp powtarzasz betę w piątek? życzę spokojnej ciąży!!Powiem szczerze, że nastawienie mialam negatywne stąd te moje zapytanie bo już zgłupialam [emoji6]
Podziel się: