reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie :) ostatnio mało się udzielam,ale cały czas wiernie Was czytam. @asinka89 jestem pewna ze się uda wam i będziecie mieli wielką motywację do walki z tym zwierzakiem jak to określił Twój mąż ;) @JoannaRak również trzymam kciuki. Jak samopoczucie?? pełna obaw czy nadzieji?? Za wszystkie transferujace trzymam kciuki aby Bety były pozytywne :-) :)
A ja... no cóż dzisiaj jest 4 dzień po transferze, zaczynają boleć mnie jajniki ale to pewnie od progresteronu, staram się nie wariowac. Praktycznie cały dzień leżę a przynajmniej ta część gdy syn jest w szkole,ale ogólnie się oszczędzam, nie dzwigam i staram się za bardzo nie nachylac ale czasami trzeba. Mój m bardzo o mnie dbał pierwsze 3 dni po transferze ale musiał już jechać do pracy. A moje samopoczucie psychiczne ?? Różnie to bywa, chwilami jestem pewna ze się uda a za chwilę zakładam plan B ze jak się nie uda to postaram się normalnie żyć ale wiem ze będzie ciężko.Mój organizm szaleje od kwietnia jestem ciągle na hormonach ale staram się być dzielna :)
Hihi..Ja też ostatnio spasowałem bo chyba kobitki tu trochę zasypałem postami...I tak teraz bardziej zaglądam niż się udzielam bo mnie tu dość będziecie mieć[emoji85]
No napewno by to wiele pomogło, zobaczymy jak to się potoczy[emoji19] [emoji6]

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

reklama
na daje na luz od dzisiaj, nie ma innej opcji. Musi byc pozytywnie! Jestem juz w domk to od razu lepiej. Wczoraj sie kiepsko czulam ale mysle ze to przez to picie i stres, po nocy mi odszedl i jak nowo narodzona :)
Czuje sie inaczej ale nie pytaj jak bo nie potrafie opisac! A ty glowa do gory :) [emoji106][emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wszędzie Dobrze ale w domu najlepiej[emoji3] teraz to tylko relax i 3manie kciuków[emoji4] [emoji4]

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

Już po badaniu nasz synek waży prawie 350 gram długi na 25 cm ,wszystko jest dobrze przepływy itd serduszko,mało chciał współpracować ale dał rade ;)
Super, oby tak dalej!![emoji6] [emoji3] [emoji3]

Kochani ja nie wiem co sie dzieje ale ja mogę cały czas spać cały czas normalnie oczy otwartlam poszłam się wykąpać zjadłam super ekstra kolację i znowu mogę iść spać dostałam ketonal z 2h temu i jakoś to idzie nie jest najgorzej ale czuje jeszcze ten moj brzuszek nadal jest jak banka ale mam nadzieje ze z dnia na dzień będzie tylko lepiej

Oj nie liczyłabym na to [emoji58] mi ponad miesiąc brzuch sie utrzymywał, niestety... ale miałam tez olbrzymie jajniki, i zaraz po punkcji wiedziałam ,ze czeka mnie Hiperka i lekarz dał mi lek chyba dostinex . Niestety wiem co czujesz... do szpitala nie poszłam ,ale juz po ścianach chodziłam, bo bolało mnie wszystko i nic, wymiotowałam, zemdlałam, nie mogłam nic jeść, pic, mdłości ,brakowało tylko problemów z oddychaniem.... ale minął tydzień męczarni i jak ręka odjął... pierwsze co zjadłam normalnie po tygodniu to KEBAB [emoji12][emoji39]
Dobrze,ze możesz spac to szybciej Ci zleci [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Nawet dzisiaj test robiłam.
Mamy piękny wynik z popoludnia "jesteś w ciąży " . 11 dpt 2 dniowego zarodka
Generalnie od 3 dni mam problem z toa a jak w końcu wydusilam to ż krwią. [emoji44] a mój dr na to że to świetnie, że witamy w świecie ciężarnych.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
To super i wielkie gratki dla mamusi[emoji6] [emoji4] kurcze to podbramkowa sytuacja z tym lekiem..My też jakby dało sie z Niemiec wysłać to trochę by szło [emoji53] [emoji20] dziwne, że nie mają odpowiedników takiego leków..Bo to przecież hormony jakby nie było...[emoji19]

Ostatnia edycja:
Do góry