reklama
hope322
Fanka BB :)
Pieknie!! W tym samym czasie zapytalam o Twoja beteMam juz bete 1324 15dpt niewiem czy dobrze czy nie jak na ten dzien po transferze,ale ciesze sie...
Udzielaj się... zawsze to męski punkt widzenia ja staram się trochę głowę rozluźnić. Dzisiaj strasznie kuje mnie jeden jajnik, nie wiem czy to dobrze czy źle...a mam 4dpt.Hihi..Ja też ostatnio spasowałem bo chyba kobitki tu trochę zasypałem postami...I tak teraz bardziej zaglądam niż się udzielam bo mnie tu dość będziecie mieć[emoji85]
No napewno by to wiele pomogło, zobaczymy jak to się potoczy[emoji19] [emoji6]
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
A jak Asia p anikuje trochę ?? Czy raczej spokojna i pełna nadzieji ?
dami
Ty to jesteś kamikaze marg88..Ale wiesz nie rozumiem czemu się tak męczyłas a nie poszłaś po pomoc.. a co do wspomnianego transferu to nie wierzę w to co czytam..Ci lekarze są nie normalni...[emoji36] [emoji33] [emoji33]
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
Zauważyłamha ha... Teraz jestem spokojniejszaPieknie!! W tym samym czasie zapytalam o Twoja bete
Pixie_Dixie
Dziewczyny ja zmienilam lekarza bo poprzedni wlasnie mi sie wydawal ze bierze pacjentow jak numerki, teraz mam nowego. Kompletnie inna bajka, uwielbiam go. Czuje sie o wiele bezpieczniej z nim.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Możliwe, tylko z tego co pamietam to leczymy sie z Mruch w tej samej klinice, i jak dziewczyny piszą jak inni lekarze je leczą to u każdej wyglada to prawie identycznie... [emoji58]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Chocolateri
Hej kochane [emoji173]
Jak wiele z Was wie moja przygoda z IVF jest dość przykra. To ciążę i poronienia. Wcześniej ciąze naturalne i poronienia. Dzieci 0. Spotkałam na swojej drodze wielu specjalistów, nawet jednego profesora zostałam olana. Po kilkunastu latach się poddałam mimo że miałam jeszcze jedno IVF przed sobą.
Wtedy trafiłam na mlodziutkiego lekarza z Łodzi . Krzysztof Pogoda. To on zlecił niemal 40 różnych badań by znaleźć przyczynę. To on obudził ducha walki. Zawsze odbierze tel i zawsze dopisze na sms. Bierze udział w plebiscycie. Chciałam Was prosić o głos.
Gdyby nie On by mnie tu nie było. Dlatego uważam że o takich lekarzy z sercem trzeba dbać [emoji173][emoji2]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wiele z Was wie moja przygoda z IVF jest dość przykra. To ciążę i poronienia. Wcześniej ciąze naturalne i poronienia. Dzieci 0. Spotkałam na swojej drodze wielu specjalistów, nawet jednego profesora zostałam olana. Po kilkunastu latach się poddałam mimo że miałam jeszcze jedno IVF przed sobą.
Wtedy trafiłam na mlodziutkiego lekarza z Łodzi . Krzysztof Pogoda. To on zlecił niemal 40 różnych badań by znaleźć przyczynę. To on obudził ducha walki. Zawsze odbierze tel i zawsze dopisze na sms. Bierze udział w plebiscycie. Chciałam Was prosić o głos.
Gdyby nie On by mnie tu nie było. Dlatego uważam że o takich lekarzy z sercem trzeba dbać [emoji173][emoji2]
Chocolateri
reklama
dami
No troszkę odpuściłem bo tyle pisałem jakbym spamował..Udzielaj się... zawsze to męski punkt widzenia ja staram się trochę głowę rozluźnić. Dzisiaj strasznie kuje mnie jeden jajnik, nie wiem czy to dobrze czy źle...a mam 4dpt.
A jak Asia p anikuje trochę ?? Czy raczej spokojna i pełna nadzieji ?
Ojeju..Weź nie mój pytanie "misku myślisz że się uda.." już śni mi się po nocach...A tak jak najbardziej jest stres i panika..Trochę się martwię bo boli ją coś przy nerce z lewej i z przodu też jakby 12tnica albo śledziona, tak myślę czy to te leki nie dają o sobie znać biedaczce...[emoji20] [emoji173]
Podziel się: