Aguleczka29
Fanka BB :)
A Ty który masz dpt?
Dzis 29 dpt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty który masz dpt?
Jak u Ciebie?? Kiedy macie transfer? :-)U mnie M też musiał robić mniej więcej te same badania co Twój.
Tak grudzien większość z nas odpoczywa... a kto jest Waszym lekarzem prowadzącym?? Powodzenia,bedzie dobrze!! :-)po pustym pęcherzyku w 2015 nie możemy zaciążyć ogólnie mam PCOS. stymulacje Clo nie powiodły się nigdy. zdecydowaliśmy się na Novum bo czas leci a człowiek co raz starszy. Najgorsze jest to, że cała procedura odwlecze się do stycznia gdyż po obliczeniach miałoby to miejsce w okresie Świąt i Pani doktor odradziła. Także czekamy do stycznia
Dzięki Twoje kciuki sa magiczne!! :-) owulacja nadchodzi!! :-)Przylaczam sie do zyczen
@walczaca o szczescie kciuki za wizyte i owulacje. O ile sie nie myle to dzis
@HopeFul87 kciuki za transfer, niech maluszek z Toba zostanie
Musi być dobrze nie ma innego wyjściano nie nastawiam sie negatywnie zobaczymy i tak teraz nie mam na to wpływu..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dziekuje za słowa otuchy... ojej jeszcze tyle czasu zeby sie dowiedziec czy udało sie ...Musi być dobrze nie ma innego wyjścia
Hej, szkoda że tak wyszło i twój strach przed szpitalem wygrał..Teraz masz jeszcze większe problemymoże czasem warto zaufać tym kilkum forumowiczom i jednak dmuchać na zimne. Pozostaje Ci się cieszyć że narazie się to tylko tak skończyło..A tak bez obrazy twój lekarz to palant kompletny że piszę z tobą smski zamiast cię skłonić na wizytę..Wiedząc co się dzieje i "mając"(chociaż się teraz zastanawiam) trochę doświadczenia dla twojego i swojego spokoju powinien przekonać Cię do wizyty kontrolnej.. dlatego śmieszy mnie to jak piszecie o sms-ach z lekarzami..Co oni wam powiedzą po SMS-ie nie mając badań itd? Myślę że to będzie dla Ciebie nauczka na przyszłość i wszystko się uda wyprostować.. szkoda tylko bo pewnie teraz będziesz musiała z transferem poczekać jakiś dłuższy czas..Dzień dobry przespalam ten kawałek nocy budzilam sie parę razy a wiec tak brzuch nadal boli ale nie czuje aż tak bardzo tego bólu bo dostałam wczoraj tramal taka ketonal i zasnęłam pobrali z rana krew i czekamy na obchód jestem bardzo zaskoczona bo bardzo dobrze sie mną opiekują jestem pod mega wielkim zdziwieniem .wiem że powinnam jechać wcześniej do szpitala ale słuchałam lekarza co mam robić nie dałabym rady wytrzymać dzisiaj do rana aby do niego pojechać ból był tak mocny ze płakałam jak wilk z lasu aż stan podgoraczkowy dostałam byłam badana ginekologiczne taki ból jak by ktoś nnie od środka rozdzieral leżę i czekam na ten obchód ma nadzieje ze mi pomogą i wyjdę do domu bez tego bólu nie wiem jak przy porodzie boli ale mogę sie domyślać ze że podobnie
O czyli identycznie jak my... tez za zaczynaliśmy u Dr Wolskiego, potem dr Zygler :-)O, Novum. A u kogo? U nas maz najpierw u dr Wolskiego, a potem ja u dr Zygler. Lista badań do zrobienia jest przerażająca. Sama dr Zygler poradziła mi, bym zrobiła je na zewnątrz - bo bedzie taniej - i jak poszłam do Alabu i pank zobaczyła na co ma mi pobrać krew, to zbladła. Ręce jej sie tez trzęsły kiedy mi mówiła ile mam za to zapłacić...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze trzymamy kciuki.Kochani już po usg mam 7ml płynu w brzuchu i jajnik jest 7 na 6 cm płynu od wczoraj nie przybyło dostałam jeszcze teraz ketonal i jeśli do jutra nie przybędzie płynu to jest szansa ze wyjdę do domu a teraz czekam nadal na informacje jak moje dzieciątka się maja