reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Przy pierwszym transferze to się tak opiłam, że za nim dobiegłam do toalety, to po nogach mi poleciało [emoji12] Miałam możliwości "upuszczenia" trochę moczu przed transferem, ale stwierdziłam, że jak zacznę sikać to wszystko poleci, więc walczyłam z całych sił do ostatnich minut na fotelu ginekologucznym. Teraz było znacznie łatwiej, wypiłam odpowiednią ilość wody i nie miałam takiego parcia.
odpowiednia ilosc to 0.7 tak jak dzoasia pisala?? Bo wlasnie sie zastanawialam ile to mialo byc!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dami
Czyżby Opole?wróciłam właśnie z kina wytrwam do jutra jutro rano jadę do lekarza narazie jest bez zmian nic więcej nic mniej a nie chce aby mmie w sZpitalu zostawili jeśli wiesz co to za miasta to wiesz co ta za zajebisc lekarze pracują w sZpitalu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No i witamy się z ciociami forumowymi.
Dzis o godzinie 10:59 i 11:00 przytuliłam Przemka (2350g i 49cm) oraz Sebastianka (3kg i 52cm). Przemek dostał 10pkt ale jest na obserwacji na noworodkach bo jak to pani powiedział pomrukuje i muszą go poobesrwowac, miałam go przy sobie gdzieś na godzinkę i tylko póki co jego mam zdjęcie. Jeśli chodzi o Sebastianka to dostał 8pkt niestety problemy z płuckami nie chciał za bardzo sam oddychać i wzięli go na patologie noworodków i tam jest podłączony do urządzenia które pomaga mu oddychać, ale podobno płuca podjęły współpracę i jest coraz lepiej.
A oto przesyłam Wam zdjęcie Przemka a jutro odwiedzę Sebusia to może uda się i jemu zrobić zdjęcie.
Cuda[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ życzę szybkiego powrotu do domu wraz z maluszkami. Gratuluje!!!
Olusja1987
U mnie w zaleceniach było napisane, aby 1h przed transferem wypić 1,5l.odpowiednia ilosc to 0.7 tak jak dzoasia pisala?? Bo wlasnie sie zastanawialam ile to mialo byc!
dami
Sliczny[emoji3] [emoji3] [emoji72] Wójcio też pozdrawia[emoji4] [emoji4]No i witamy się z ciociami forumowymi.
Dzis o godzinie 10:59 i 11:00 przytuliłam Przemka (2350g i 49cm) oraz Sebastianka (3kg i 52cm). Przemek dostał 10pkt ale jest na obserwacji na noworodkach bo jak to pani powiedział pomrukuje i muszą go poobesrwowac, miałam go przy sobie gdzieś na godzinkę i tylko póki co jego mam zdjęcie. Jeśli chodzi o Sebastianka to dostał 8pkt niestety problemy z płuckami nie chciał za bardzo sam oddychać i wzięli go na patologie noworodków i tam jest podłączony do urządzenia które pomaga mu oddychać, ale podobno płuca podjęły współpracę i jest coraz lepiej.
A oto przesyłam Wam zdjęcie Przemka a jutro odwiedzę Sebusia to może uda się i jemu zrobić zdjęcie.
Nie nie Opole ojj nie ważne heheCzyżby Opole?
dżoasia
ja za pierwszym razem wypiłam w domu 0,5l, jak dojechałam do kliniki to już mi się strasznie chciało, a że do transferu było ok 45 min to poszłam trochę upuścić, ale okazało się że prawie od razu mnie zawołali na górę, więc w biegu dorwałam kubeczek 0,2 z dystrybutora i wypiłam, tam na sali siedziałam jeszcze jakieś 15-20 min i pęcherz zdążył się dopełnićodpowiednia ilosc to 0.7 tak jak dzoasia pisala?? Bo wlasnie sie zastanawialam ile to mialo byc!
dami
Myślałem że to o moje miasto chodzi[emoji6] [emoji3]Nie nie Opole ojj nie ważne hehe
reklama
dżoasia
o matko tego bym nie wytrzymałaU mnie w zaleceniach było napisane, aby 1h przed transferem wypić 1,5l.
Podziel się: