reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mysle ze to nie tylko moje zdanie tylko wiekszosci dziewczyn z forum. Wiec kochany nie szalej z tym piwkiem bo nas tu calkiem spore grono :)
Z checia bym sie z wami napila z Toba i z Aska nawet soku tylko ta odleglosc
kochana zapraszamy moze luksusow nie ma ale mamy duuuuza sofe do spania dla gosci .. jesli miałabys ochote.. my to jestesmy troche odlutkami wiec ucieszyli bys my sie..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj pierwszy raz w życiu to przerabiałam. Magiczne uczucie kiedy widzisz na monitorze jak zarodek (a w głowie: moze dziecko?) wędruje do Twojej macicy. Oczywiście staram sie wierzyć, ze sie uda. Ale gdyby nie to jest jeszcze jeden "narciarz". W ktorej klinice sie leczysz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze my nie mamy możliwości żeby zobaczyć maleństwo..U nas nie praktykują oglądania przez mikroskop a USG robią tylko gdy jest nowy lekarz bez doświadczenia żeby widział gdzie ma podać maleństwo...[emoji20] [emoji22] a bardzo byśmy chcieli..[emoji24]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko poltorej goz mnie nie bylo i jakies dantejskie sceny sie tu wyprawiaja:) o co chodzi wgl bo majtunia wykasowala wiadomosci wiec nie wiem.co najbardziej jej przeszkadzalo...??
kochana przeszkadzało jej to ze moj M udziela sie na forum..

Bardzo dziękuje za wsparcie! To niezmiernie ważne! Ze tez ja tu wcześniej nie weszłam kiedy w samotności stawiałam pierwsze invitrowe kroki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przy takim czymś ciężko być samemu..Też się cieszę że moja żonka znalazła dość szybko to forum...To pozwoliło uniknąć wielu nieprzyjemnych chwil..Tym bardziej, że mamy do czynienia z niemiecką klinika i jest trochę ciężko niektóre rzeczy zrozumieć..
Jeśli masz pytania bądź chcesz popisać to napewno tu otrzymasz wsparcie[emoji3]
Dami

Ludzie co ja mam robić brzuch mnie tak bardzo boli ze ja ledwo chodzę tak się chujowo czuje ze łzy mi lecą po policzkach tak mnie bardzo boli czuje sie jak bym miała wzdęcia ale mocz i kal normalnie oddaje tylko przy oddawaniu moczu taki ból boże co sie ze mna dzieje nie wiem czy nie jechać na Szpital

Jedyne co mogę poradzić to lekkie masowanie miejsca po zastrzyku..Lepiej się rozejdzie i mniejsza szansa na siniaczki..
Ja Was wszystkie podziwiam co potraficie zrobić dla Waszych przyszłych pociech[emoji2] a może twój mężczyzna Ci pomoże, będzie miał świadomość że też miał jakiś wkład w te starania

Zastrzyki do punkcji to Pikuś przy tych..ten plyn ma inna konsystencje i idzie to tak powoli.Mysle,ze moj mąż i tak ma duzy wklad w Nasze starania takze zastrzyki wole sama robic,a co do siniakow to nigdy nie mialam,a po tych zastrzykach bol utrzymuje sie i to normalne o masowaniu tego miejsca nie ma mowy;)

reklama
nie wiem co w tym dziwnego bo kazdy forum moze czytac a ze moj M sie udziela to mnie tylko cieszy bo bardziej mnie wspiera a i wygadac sie moze... swoje juz przeszedł i wie co wazne jest w zyciu... no coz .. inne kobitki poki co nie maja nic przeciw.. dziwi mnie ze wam to przeszkadza...hmm

Napisałam że mi nie przeszkadza

Do góry