reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

haha spoko ;) jestem z reguły osobą która ma zawsze coś do powiedzenia pierwsza i nie lubię takich akcji i musiałam się odezwać. Więc nie ma co się przejmować i tlumaczyć chcesz siedz pisz :)
To teraz wiem, że zemną też jest wszystko ok...Czasem się bałem, że zaduzo paplam i czy to normalne[emoji12] [emoji87]
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ludzie co ja mam robić brzuch mnie tak bardzo boli ze ja ledwo chodzę tak się chujowo czuje ze łzy mi lecą po policzkach tak mnie bardzo boli czuje sie jak bym miała wzdęcia ale mocz i kal normalnie oddaje tylko przy oddawaniu moczu taki ból boże co sie ze mna dzieje nie wiem czy nie jechać na Szpital
kochana ubierz sie i jedz do szpitala..zrobia ci usg czy moze jakis płyn sie nie zbiera.. a jak jest ok to moze dadza ci kroplowke z przeciwbolowy .. mnie lekarz powiedział ze jak bedzie bolec ze nie bede mogła wytrzymac to mam jechac do szpitala albo do nich..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

kochana zapraszamy moze luksusow nie ma ale mamy duuuuza sofe do spania dla gosci .. jesli miałabys ochote.. my to jestesmy troche odlutkami wiec ucieszyli bys my sie..

Kazdy gdzies w swojej duszy jest odludkiem :) my z emkiem tez
A juz jak podchodzi sie do ivf to wsrod znajomych zawsze jest sie odludkiem choc wspieraja i absolutnie nie wytykaja palcami ale nie da sie z nimi tak pogadac jak z osobami ktore przechodza przez to samo.
Hehe a co do luksosow nie potrzebuje ich przy spotkaniach wiec absolutnie mi to nie przeszkadza duza sofa wystarczy :)

To chyba ja chciałam ci wybić głupie myśli z głowy... masz cudowną żonę i nawet tak nie mysl , będzie wszystko dobrze :biggrin2: gdybyś był kobieta napisalabym Ci cycki w górę i walcz... a tak to sama nie wiem co napisać...hmmm głowa do góry i pamiętaj musi być dobrze :tak:
No w moim przypadku to faktycznie cycki by nie pasowały bo z natury obdarzony nie jestem..Ale wiem co miałaś na mysli[emoji3]
Czasem tak jest, że nie zawsze jest pozytywnie[emoji6] na szczęście mogę tu trochę z ludźmi poklikać[emoji5]
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kazdy gdzies w swojej duszy jest odludkiem :) my z emkiem tez
A juz jak podchodzi sie do ivf to wsrod znajomych zawsze jest sie odludkiem choc wspieraja i absolutnie nie wytykaja palcami ale nie da sie z nimi tak pogadac jak z osobami ktore przechodza przez to samo.
Hehe a co do luksosow nie potrzebuje ich przy spotkaniach wiec absolutnie mi to nie przeszkadza duza sofa wystarczy :)
no to zapraszamy hihi.. no my nie mamy z kim o tym pogadac .. tak wiec mamy forum

mmm a bym sprubowała bo jeszcze nigdy nie jadłam a ponoc pyszna jest ...

Ja wole placki ziemniaczane ale nie pogardze skoro nie musze robic :) tylko jakos nie chce sie dopiec bo emek dostal info ze nie jest dopieczona do konca haha dobre tylko pytanie ile jej do tego konca potrzeba bo juz siedziala w piecu pol h a dalej klei sie do noza. No nic jeszcze dam jej pol h. Hehe bedzie na kolacje a nie na obiad :)

Asinka zapraszam razem z Damim dam wam pohrupac powiedzcie tylko kiedy wpadacie a bedzie zrobiona nastepna. I do tego placki ziemniaczane i placki z cukini :)

Ludzie co ja mam robić brzuch mnie tak bardzo boli ze ja ledwo chodzę tak się chujowo czuje ze łzy mi lecą po policzkach tak mnie bardzo boli czuje sie jak bym miała wzdęcia ale mocz i kal normalnie oddaje tylko przy oddawaniu moczu taki ból boże co sie ze mna dzieje nie wiem czy nie jechać na Szpital
Jedz lepiej sprawdzic czy nic sie nie dzieje czy nie zbiera sie plyn ze juz nie wspomne ze po punkcji moze dojsc do krwotoku. Wiec jedz poki tylko cie boli a nie mdlejesz

reklama
Ja wole placki ziemniaczane ale nie pogardze skoro nie musze robic :) tylko jakos nie chce sie dopiec bo emek dostal info ze nie jest dopieczona do konca haha dobre tylko pytanie ile jej do tego konca potrzeba bo juz siedziala w piecu pol h a dalej klei sie do noza. No nic jeszcze dam jej pol h. Hehe bedzie na kolacje a nie na obiad :)
hihi ja ostatnio murzynka zrobiłam piekłam godzine no i noz suchy wyciagłam ostygł maz mowi daj kawałej ja przekroiłam a tu zong zakalec .. ale sie wsciekłam masakra ... oby babka sie udała

Do góry