reklama
dami
Fanka BB :)
Masz umnie piwo po takich słowach...Robię co mogę żeby pomóc mojej żonie pomóc to przetrwać jakoś..A i mnie to wszystko ciekawi bo myślałem, że to trochę mniej skomplikowane..A co to za problem nie rozumiem to nie jest zamkniete forum i kazdy moze tu wejsc. Jesli Dami chce gadac z nami to dobrze niech sie tu rozgosci milo wiedziec jakie jest spojrzenie faceta na to wszystko. Jakies 5 miesiecy temu tez byl tu facet ktory od nas potrzebowal pomocy jak moze pomoc zonie przejsc przez to wszystki. Ja uwazam ze to piekna z meskiej strony. Choc wiem ze wiekszosc z naszych mezow partnerow nie podchodzi tak do tego zeby zglebic swoja wiedze
Dami
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Bo teraz ma forum na wylacznosc a nie tylko wtedy kiedy ty na chwile odlozysz telefonno tak jest ..odkad wyszła choroba zmienilismy całkiem nastawienie do wszystkiego i nie ma u nas tabu.. ja wspieram jego on mnieukład obustronny..a jak widze ze dzis usmiecha sie cały dzien to az mam łzy w oczach dawno nie miał takiego humorku ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
oj kochana ..i jak wam.idzie ? pewnie ciezko..ale trzymam kciuki zeby wszystko po waszej mysli było.. to ciezkie wybory ale dacie rade ... ja tez zakładam taka mozliwosc..ale poki jajka sa to probujemy a z czasem zobaczymy...Asiu ja też się cieszę że tu jestem , dzieki temu forum przetrwalam dwa nieudane transfery. Teraz jestem spokojniejsza i namawiam męża na adopcję dziecka.
dami
Kupię Ci dziubku znów ananaska[emoji4] hehe i już będzie po stresie[emoji11]a ja posprzatałam w kuchni teraz z znajomym bylismy na obiedzie no i na stresa wpierniczam jak szalona słodkosci w domu juz praktycznie nic nie ma ...a gdzie poniedziałek.. trocheam stracha kurcze znow prolaktyna mi skoczy...no bedziemy wzajemnie sie wspierac ..
gosia321
Mysle ze to nie tylko moje zdanie tylko wiekszosci dziewczyn z forum. Wiec kochany nie szalej z tym piwkiem bo nas tu calkiem spore gronoMasz umnie piwo po takich słowach...Robię co mogę żeby pomóc mojej żonie pomóc to przetrwać jakoś..A i mnie to wszystko ciekawi bo myślałem, że to trochę mniej skomplikowane..
Dami
Z checia bym sie z wami napila z Toba i z Aska nawet soku tylko ta odleglosc
Spróbował by nieHihi..To twój luby też się udziela w Wasze starania.
Dami
dami
Napewno się uda!! Nie można się załamywać...Głowa do góry i za 9miesiecy będziemy razem swietowac[emoji3]Czyli razem malysmy transfer. Też wczoraj przytulilam kropkato już masz ostatni kropek, nie mamy mrozaczkow
Ale staram sie nie myśleć, ale ciezko z tym.
Dami i Asia
reklama
Podziel się: