Rozumiem doskonale,cieszysz się że mają zdrowe dzieciątko a zarazem ból w sercu... kochamy nasze kropeczki od pierwszej podzielonej kropki i napewno zawsze będziemy o nich myśleć... a Nowy Rok należy do Ciebie i Twojego bobasa wierze w to mocno :*a u mnie dziś smutasy kolejne bobo w rodzinie, bratu urodziła się córeczka, oczywiście cieszę się z ich szczęścia i że maleństwo zdrowe ale mi serce pęka jak myślę o moich aniołeczkach ;(
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Musisz być dobrej myśli. Plamienia na tym etapie mogą sie pojawiać i nie muszar świadczyć o niczym złym;-) na pewno dzidziuś ma.sie dobrze, więc go nie stresuj;-)Dziewczyny bylam u lekarza z tymi plamieniami i lekarz pow.ze po tych lekach co biore powinno przejsc,a niestety tak nie jest dal mi jeszcze Prolutex(zastrzyki), rutiniskorbin 6tabl.dziennie bo więcej nic nie zrobi... i czekac do jutrzejszej powtorki betywczoraj sie cieszylam z bety wysokiej,a dzis juz sie boje czy bedzie dobrze.
walczaca o szczescie
Myślę za dadzą radę :-)no skarbonka rosnie i niestety rak tez ...wczoraj przepłakałam cały dzien i dzis prubowałam sie wyciszyc i meza pocieszałam..ciagle mnie pytał czy oddam go do hospicjum... serce mi peka..powoli brak mi sił...ale sa dobre wiadomosci kasa chorych prawdopodobnie zgodzi sie na ostatnie leczenie eksperymentalne ...mam nadzieje ze to pomoze...a ja hmm w poniedziałek mam miec transfer lekarka tak zrobiła zeby była blastka 5 dniowa... mimo iz w niemczech tego nie robia hihi ... byłam w szoku .. takze mam nadzieje ze przezyja 5 dni... ostatnio przy 3 dniu zrobiła sie morula...myslicie ze daja rade ?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sol
Dzięki, że pytasz Mruch. Robię jutro w 10dpt. Dziś mam termin @ też więc jutro jak wyjdzie negatyw to już na pewno nadzieję się wyczerpały.@Sol a jak tam u Ciebie, robiłaś dzisiaj test?
Ja jakoś tak wiem ze ta beta 7dpt z rana była negatywna, łudzę sie jeszcze ze może coś pózniej zaskoczyło. Boje sie robić testów żeby znowu nie rozpaczać. Idę w poniedziałek na betę i będę wiedziała na czym stoję!
Potem mimo wszystko będę brała duphaston i Progynove do 12dpt bo się naczytalam na forach, że kobietom tak późno wyszedł pozytyw po 2 tyg od transferu blaski nawet po negatywnym czułym teście w 12dpt! Ja nie znam osobiście takich historii i normalnie aż w nie nie wierzę no ale jeśli chociaż jest 1% szans...
Więc w poniedziałek będziemy obie wiedziały na pewno.
walczaca o szczescie
Znam to doskonale... niby radość,ale jednak przeplata sie z ogromnym smutkiem. Proponuję wino ;-)a u mnie dziś smutasy kolejne bobo w rodzinie, bratu urodziła się córeczka, oczywiście cieszę się z ich szczęścia i że maleństwo zdrowe ale mi serce pęka jak myślę o moich aniołeczkach ;(
Kochana 25 % szans to jest dużo... praktycznie każda z nas ma niewiele więcej podchodząc do in vitro więc skoro my idąc po kropki myślimy tylko o tym że się uda, to tak samo Ty jak i Twój mąż mmusicie wierzyć że leczenie przyniesie efekt. Daj go tu na forum.... wybijemy mu z głowy głupie myśli o hospicjum, on ma zaraz bawić wasze dzieciątko, które napewno doczeka do poniedziałku, bo przecież ma być z wami jeszcze 9 miesięcy w brzuszku a później będzie tylko głośno płakać i domagać się cyca:*no skarbonka rosnie i niestety rak tez ...wczoraj przepłakałam cały dzien i dzis prubowałam sie wyciszyc i meza pocieszałam..ciagle mnie pytał czy oddam go do hospicjum... serce mi peka..powoli brak mi sił...ale sa dobre wiadomosci kasa chorych prawdopodobnie zgodzi sie na ostatnie leczenie eksperymentalne ...mam nadzieje ze to pomoze...a ja hmm w poniedziałek mam miec transfer lekarka tak zrobiła zeby była blastka 5 dniowa... mimo iz w niemczech tego nie robia hihi ... byłam w szoku .. takze mam nadzieje ze przezyja 5 dni... ostatnio przy 3 dniu zrobiła sie morula...myslicie ze daja rade ?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj jutro za mnie kciuki aby mój leniuszek się ładnie rozmrozil i chciał zostać ze mną...
Tak tak... polewajZnam to doskonale... niby radość,ale jednak przeplata sie z ogromnym smutkiem. Proponuję wino ;-)
walczaca o szczescie
To trzymam mocno kciuki!! Wierzę w mega kreche jutro;-)Dzięki, że pytasz Mruch. Robię jutro w 10dpt. Dziś mam termin @ też więc jutro jak wyjdzie negatyw to już na pewno nadzieję się wyczerpały.
Potem mimo wszystko będę brała duphaston i Progynove do 12dpt bo się naczytalam na forach, że kobietom tak późno wyszedł pozytyw po 2 tyg od transferu blaski nawet po negatywnym czułym teście w 12dpt! Ja nie znam osobiście takich historii i normalnie aż w nie nie wierzę no ale jeśli chociaż jest 1% szans...
Więc w poniedziałek będziemy obie wiedziały na pewno.
walczaca o szczescie
Mówisz,masz :-))Tak tak... polewaj
Ja juz polalam :-)) no i reszta tych ktore jeszcze mogą,zapraszamy!!
@dżoasia chyba Ciebie nie trzeba dlugo namawiac?
reklama
dżoasia
haha dobra propozycja nie jest zła ale wyjątkowo zamiast wina walę drinaZnam to doskonale... niby radość,ale jednak przeplata sie z ogromnym smutkiem. Proponuję wino ;-)
Podziel się: