reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kurcze tak mi przykro, na pewno coś się zadziało, skoro test był pozytywny, może była biochemiczna i tak szybko beta spadła? a może znowu jakaś pomyłka w labo??!! na pewno bym powtórzyła, choćby jutro kochana bo to nie jest takie w 100% pewne...
@Sylwetka86 a robiłaś jeszcze test? Może to rzeczywiście pomyłka w labo?

reklama
@monik91 myśl pozytywnie,może po prostu lokator się rozgaszcza i endometrium trochę jest podraznione bo się rozrasta...postaraj się dużo leżeć i grzecznie czekać :)

a u mnie dziś smutasy :( kolejne bobo w rodzinie, bratu urodziła się córeczka, oczywiście cieszę się z ich szczęścia i że maleństwo zdrowe ale mi serce pęka jak myślę o moich aniołeczkach ;(
Strasznie to trudne. Nie chcemy dla nikogo źle ale to jest tak ciężkie jak komuś coś czego Ty tak bardzo pragniesz przychodzi tak łatwo.
Trzymaj się kochana i uwierz, że nie długo Twoja kolej!

A mi przyplatala sie jednak jakas infekcja :/ kurcze chyba to grzybica, bo piecze mnie piczka i mam takie uklucia jakby w cewce moczowej, oprocz tego mam strasznie sucho i te biale grudki, tylko ciort wie czy to nie crinone. Tylko wczesniej te grudki po leku mi wyplywaly a teraz zero sluzu tylko bialo :/ Pojde oczywiscie jutro do lekarza ale moze ktoras z Was miala takie objawy? Chcialabym cos sprobowac dzis z domowych sposobow. Pilam wode z cytryna, jadlam kapuste kiszona i nic nie pomaga. Mam masc clotrimazolum ale wyczytalam, ze w pierwszym trymestrze nie mozna jej uzywac. Strasznie sie boje, ze zaszkodzi to maluszkowi i znow dupa wyjdzie z tego wszystkiego.

Ostatnia edycja:
Odstawilam Progesteron I czekam ma następny termin 11.12. Przeryczalam pół dnia, a wina w domu nie ma :oo: @ przyszła niespodziewanie bo jej nie zapraszalam :no: ciężko po pierwszej nieudanej próbie :(

A mi przyplatala sie jednak jakas infekcja :/ kurcze chyba to grzybica, bo piecze mnie piczka i mam takie uklucia jakby w cewce moczowej, oprocz tego mam strasznie sucho i te biale grudki, tylko ciort wie czy to nie crinone. Tylko wczesniej te grudki po leku mi wyplywaly a teraz zero sluzu tylko bialo :/ Pojde oczywiscie jutro do lekarza ale moze ktoras z Was miala takie objawy? Chcialabym cos sprobowac dzis z domowych sposobow. Pilam wode z cytryna, jadlam kapuste kiszona i nic nie pomaga. Mam masc clotrimazolum ale wyczytalam, ze w pierwszym trymestrze nie mozna jej uzywac. Strasznie sie boje, ze zaszkodzi to maluszkowi i znow dupa wyjdzie z tego wszystkiego.
Od leków dowcipnych robią się takie cholerstwa...jedz jutro do lekarza a teraz może żurawina??

reklama
Do góry