reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W ktorym labo w Krakowie tak szybko robia?? :)
W diagnostyce zawsze trwa znacznie dluzej :/
w diagnostyce w szpitalu żeromskiego jest całodobowe labo i nigdy nie czekałam dłużej niż 2-3 godziny, no poza jednym wyjątkiem, kiedy ponoć mieli młyn - babka mi mówiła, że wyniki będą późnym popołudniem a i tak wynik miałam ok 13tej ;) dzisiaj np jak robiłam badanie moczu to po 1,5 godz miałam, a bety tak jak pisałam wyżej ;) polecam :D

nie odważysz się sama? gonapeptyl to chyba najbardziej lajtowy zastrzyk z tych wszystkich ;) myślę, że godzinka to żadna różnica, ale więcej... hmm sama nie wiem, może tak do półtorej godziny bym zrobiła, ale więcej chyba nie :) ewentualnie jeśli raz wcześniej to potem już tylko o tej wcześniejszej porze.
Kurcze maz jutro wyjatkowo o 4.30 wychodzi... nie bede przez 2 tyg o 4.30 wstawac :D
Nawet nie wiedzialam ze trzeba sie az tak trzymac tych godzin. Lekarz nic nie mowil. Wiec do tej pory robilam miedzy 6.30 a 8 w zaleznosci od tego jak wstalam...
Boje sie sobie sama zrobic... raz sobie zrobilam z pregnylu to o malo co nie zeszlam ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zarodek był widoczny 25dpt (6mm i serduszko) bety już nie robiłam ale 19dpt był pecherzyk żółtkowy a beta ponad 4tys . Czemu pytasz ?
tak zwiadowczo, bo znajoma po stymulowanym cyklu (z mojego polecenia u tej mojej dr) ale po naturalsie - zaszła w ciążę, dziś jest 28 dzień po ovitrellu, wg pierwszej bety to mniej więcej tak jak u nas 20 dpt i dziś była na usg, był pęcherzyk, ale zarodka jeszcze nie i ona się trochę zestresowała a ja tak gdybam i mam nadzieję, że jakoś ja uspokoję :)

Iskra a jak u Ciebie dzisiejsza wizyta? :) Jeszcze mam pytanie - jak ci wyszedł ten helicopter to jaki wynik masz dokładnie?

Helikopter wyszedł mi 1,83 a mojemu 1,27.
Dr Paśnik powiedział że nie trzeba tego leczyć, bo to wskazuje na jakieś stare zakażenie z którym organizm sobie już poradził.
Dzisiejsza wizyta...no cóż. Spodziewałam się starszego, brzuchatego, siwego jegomościa a tu takie zaskoczenie:biggrin2:
Zlecił mi tylko dwa badania, które już miałam, ale chce zobaczyć jak to wygląda po ciąży (nk i coś jeszcze). I wizyta za miesiąc i będziemy debatować co dalej (chyba się będzie skłaniał w stronę szczepieńo_O).

Kurcze maz jutro wyjatkowo o 4.30 wychodzi... nie bede przez 2 tyg o 4.30 wstawac :D
Nawet nie wiedzialam ze trzeba sie az tak trzymac tych godzin. Lekarz nic nie mowil. Wiec do tej pory robilam miedzy 6.30 a 8 w zaleznosci od tego jak wstalam...
Boje sie sobie sama zrobic... raz sobie zrobilam z pregnylu to o malo co nie zeszlam ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
to też zależy o której dziś brałaś :) a jeśli jutro zrobisz np o 4.30, to pojutrze bym zrobiła o 4.45, potem o 5 itd, maksymalnie o 15 min dziennie przedłużać, żeby nie było zbyt długich przerw, na pewno nie robiłabym o 4.30, potem o 6 i potem o 7.30 bo to jak dla mnie za długo - ale to takie moje gdybania, nie wiem co na to lekarze, ale raczej zalecają o tej samej stałej porze. Ja miałam max 15 min różnicy przez całą stymulację ;)

reklama
dziewczyny w którym dpt był u Was widoczny zarodek w pęcherzyku i jaką miałyście w tych okolicach czasowych betę?????

7 tyg 2 dni to byl 33 dzien Po transferze i widzialam piekny zarodeczek Ale nie ribilam bety w tym dniu ;)
Ribilam tylko raz 14 dpt trzydniowego 460.5

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry