reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W ktorym labo w Krakowie tak szybko robia?? :)
W diagnostyce zawsze trwa znacznie dluzej :/
w diagnostyce w szpitalu żeromskiego jest całodobowe labo i nigdy nie czekałam dłużej niż 2-3 godziny, no poza jednym wyjątkiem, kiedy ponoć mieli młyn - babka mi mówiła, że wyniki będą późnym popołudniem a i tak wynik miałam ok 13tej ;) dzisiaj np jak robiłam badanie moczu to po 1,5 godz miałam, a bety tak jak pisałam wyżej ;) polecam :D

nie odważysz się sama? gonapeptyl to chyba najbardziej lajtowy zastrzyk z tych wszystkich ;) myślę, że godzinka to żadna różnica, ale więcej... hmm sama nie wiem, może tak do półtorej godziny bym zrobiła, ale więcej chyba nie :) ewentualnie jeśli raz wcześniej to potem już tylko o tej wcześniejszej porze.
Kurcze maz jutro wyjatkowo o 4.30 wychodzi... nie bede przez 2 tyg o 4.30 wstawac :D
Nawet nie wiedzialam ze trzeba sie az tak trzymac tych godzin. Lekarz nic nie mowil. Wiec do tej pory robilam miedzy 6.30 a 8 w zaleznosci od tego jak wstalam...
Boje sie sobie sama zrobic... raz sobie zrobilam z pregnylu to o malo co nie zeszlam ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zarodek był widoczny 25dpt (6mm i serduszko) bety już nie robiłam ale 19dpt był pecherzyk żółtkowy a beta ponad 4tys . Czemu pytasz ?
tak zwiadowczo, bo znajoma po stymulowanym cyklu (z mojego polecenia u tej mojej dr) ale po naturalsie - zaszła w ciążę, dziś jest 28 dzień po ovitrellu, wg pierwszej bety to mniej więcej tak jak u nas 20 dpt i dziś była na usg, był pęcherzyk, ale zarodka jeszcze nie i ona się trochę zestresowała a ja tak gdybam i mam nadzieję, że jakoś ja uspokoję :)

Iskra a jak u Ciebie dzisiejsza wizyta? :) Jeszcze mam pytanie - jak ci wyszedł ten helicopter to jaki wynik masz dokładnie?

Helikopter wyszedł mi 1,83 a mojemu 1,27.
Dr Paśnik powiedział że nie trzeba tego leczyć, bo to wskazuje na jakieś stare zakażenie z którym organizm sobie już poradził.
Dzisiejsza wizyta...no cóż. Spodziewałam się starszego, brzuchatego, siwego jegomościa a tu takie zaskoczenie:biggrin2:
Zlecił mi tylko dwa badania, które już miałam, ale chce zobaczyć jak to wygląda po ciąży (nk i coś jeszcze). I wizyta za miesiąc i będziemy debatować co dalej (chyba się będzie skłaniał w stronę szczepieńo_O).

Kurcze maz jutro wyjatkowo o 4.30 wychodzi... nie bede przez 2 tyg o 4.30 wstawac :D
Nawet nie wiedzialam ze trzeba sie az tak trzymac tych godzin. Lekarz nic nie mowil. Wiec do tej pory robilam miedzy 6.30 a 8 w zaleznosci od tego jak wstalam...
Boje sie sobie sama zrobic... raz sobie zrobilam z pregnylu to o malo co nie zeszlam ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
to też zależy o której dziś brałaś :) a jeśli jutro zrobisz np o 4.30, to pojutrze bym zrobiła o 4.45, potem o 5 itd, maksymalnie o 15 min dziennie przedłużać, żeby nie było zbyt długich przerw, na pewno nie robiłabym o 4.30, potem o 6 i potem o 7.30 bo to jak dla mnie za długo - ale to takie moje gdybania, nie wiem co na to lekarze, ale raczej zalecają o tej samej stałej porze. Ja miałam max 15 min różnicy przez całą stymulację ;)

reklama
dziewczyny w którym dpt był u Was widoczny zarodek w pęcherzyku i jaką miałyście w tych okolicach czasowych betę?????

7 tyg 2 dni to byl 33 dzien Po transferze i widzialam piekny zarodeczek Ale nie ribilam bety w tym dniu ;)
Ribilam tylko raz 14 dpt trzydniowego 460.5

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry