hope322
Fanka BB :)
Mysle, ze sa spore szanse, ze oba z Toba zostaly trzymam kciukiTak dwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle, ze sa spore szanse, ze oba z Toba zostaly trzymam kciukiTak dwie
@monik91 miala troche slabiej rozwiniete blastki z tego co pamietam, wiec moze sie ciut pozniej zaimplantowaly. Wszystko jest mozliwe Ja tez mialam w 9dpt bete 188 i byla jedna podana ale u mnie byla 5BA, wiec pewnie szybiej zaczela produkowac hormon.szczerze mówiąc to nie bardzo raczej wygląda to na jednego, ewentualnie jeśli były wolniejsze i później się zaimplantowały, to wtedy było by to możliwe
och zazdraszczamDobra zmykam zaraz ta chwila kiedy mezowi powiem o cudownej wiadomosci
Witaj! Zapraszamy rozgość się u nas wygodnieCześć dziewczyny:-)
Chciałabym dołączyć do Was i nie ukrywam że czytając Wasze wpisy, pocieszam się czytając szczęśliwie zakończenia naszych starań.
Dziś jest mój 9dpt dwóch blastocyst, jak zwykle nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam betę :-( niestety wynik 1,20 :-( oczywiście zalamka totalna, niby powinnam test zrobić 11-12 dnia po transferze, ale to już raczej przesądzone że nic z tego :-(
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona? :-)
no właśnie o tym też napisałam, tylko może niepotrzebnie dodałam JEŚLI bo pamiętam, że były wcześniejsze tak czy siak na dwoje babka wróżyłaAle @monik91 miala troche slabiej rozwiniete blastki z tego co pamietam, wiec moze sie ciut pozniej zaimplantowaly. Wszystko jest mozliwe Ja tez mialam w 9dpt bete 188 i byla jedna podana ale u mnie byla 5BA, wiec pewnie szybiej zaczela produkowac hormon.
Wybacz, mozg mi dzisiaj nie pracujeno właśnie o tym też napisałam, tylko może niepotrzebnie dodałam JEŚLI bo pamiętam, że były wcześniejsze tak czy siak na dwoje babka wróżyła
W ciąży to ponoć normalneWybacz, mozg mi dzisiaj nie pracuje