Oczywiscie pytaj ja najchetniej kazdej bym pomogla z Was ale tak sie nie da jedynie kciuki trzymam.16dc owulacja w 20dc transfer.Leki to Luteina 100dopochwowo 3x1 Luteina podjezykowa 3x2 Folik i to wszystko.Po transferze Luteina dopochwowa zamieniona na Lutinus ale tylko wieczorem tak dr.L stwierdzil.Bo tamta ponoc slabo mi sie rozpuszczala.Kochana przepraszam że tak Cie wypytuje... ale moge jeszcze zapytac w ktorym dc mialas transfer,kto Ci rozpisywal leki i jakie bralas....?? Przepraszam ale jestem przed wizyta i moze bym cos zmienila w swoim planie dzialania
reklama
gosia321
Fanka BB :)
I jedno i drugie. Niektorzy lekarze w klinikach wystawiaja ja na recepte z R ale to ich dobra wola bo ogolnie od potwierdzenia ciazy jest refundowanaZa tydzień mam pierwszą wizytę pęcherzykową u swojego lekarza ginekologa, który mnie tylko skierował na in vitro, zapewne będzie chciał kontynuować Luteinę, w zeszłym roku (do ivf) przy refundacji płaciłam nie całe 5zł, a teraz ponad 50zł, dlatego zastanawiam się "R" to tylko dobra wola lekarza i czy jakaś zależność.
hope322
Szansa zawsze jest, tymbardziej, ze mialas podane dwie blastki chyba dobrze pamietam?Naprawde moga byc blizniaki przy takiej becie?? tak baardzo bym sie cieszyla tylko zeby wszystko bylo dobrze.. Dziekuje
dżoasia
coo??!! i taki cień cienia przy takim ogromniastym wyniku??!! czaaadJest wynik bety 114,3
HopeFul87
Tu serrio nie chodzi o dobra wole... tylko rejestracje leku dlatego fraxyparyne mamy na 100% bo mimo ze jest nam pomocna i potrzebna to my ja uzywamy poza wskazaniami zarejestrowanymi przez producenta tzw zastosowanie off-label dlatego lekarz sie nie podlozy przed NFZ i nie napisze nam znizki ale jesli chodzi o luteine to wszystkie wskazania te off-label tez sa refundowane dlatego trzeba sie o to grzecznie zapytac, jedyne co to jak lekarz nie ma umowy z NFZ i drukow recept refundowanych to jest problemI jedno i drugie. Niektorzy lekarze w klinikach wystawiaja ja na recepte z R ale to ich dobra wola bo ogolnie od potwierdzenia ciazy jest refundowana
dżoasia
Witaj u nas Rozgość się. Beta 1,2 czy <1,2?? bo tu jest ciut różnicy...Cześć dziewczyny:-)
Chciałabym dołączyć do Was i nie ukrywam że czytając Wasze wpisy, pocieszam się czytając szczęśliwie zakończenia naszych starań.
Dziś jest mój 9dpt dwóch blastocyst, jak zwykle nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam betę :-( niestety wynik 1,20 :-( oczywiście zalamka totalna, niby powinnam test zrobić 11-12 dnia po transferze, ale to już raczej przesądzone że nic z tego :-(
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona? :-)
Tak dwieSzansa zawsze jest, tymbardziej, ze mialas podane dwie blastki chyba dobrze pamietam?
Tez jestem w szokucoo??!! i taki cień cienia przy takim ogromniastym wyniku??!! czaaad
hope322
Tez bylam zaskoczona takim wynikiem, jakis slaby byl ten testcoo??!! i taki cień cienia przy takim ogromniastym wyniku??!! czaaad
reklama
dżoasia
szczerze mówiąc to nie bardzo raczej wygląda to na jednego, ewentualnie jeśli były wolniejsze i później się zaimplantowały, to wtedy było by to możliweNaprawde moga byc blizniaki przy takiej becie?? tak baardzo bym sie cieszyla tylko zeby wszystko bylo dobrze.. Dziekuje
Podziel się: