Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
A jakie badania zlecil?
Na zespół antyfospolipidowy (dokladnie nie pamiętam jakie,ale na pewno antygen tocznia, p.ciała antykardiolipinowe, nk, coś z protrombina, itp.).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie badania zlecil?
Tak mi przykro Kochana ....Dzień dobry dziewczyny. U mnie niestety porażka po całości. 8dpt i test negatywny nie pozostawiajaca żadnych wątpliwości.
Hej dziewczyny.. Jestem po zrobieniu testu jest bladzioszka taak bardzo sie ucieszylam,a jak zaczynalam robic to plakalam,ze nic nie bedzie wiem,ze to nic pewnego,ale jest nadzieja.Niedlugo jade na bete
Dziękuję.
Test dobry. Bardzo czuły niestety. Nie pozostawia wątpliwości. Zrobię jeszcze jeden w piątek żeby się upewnic i odstawić leki a bety to u mnie nie ma.
Ja taki bol mialam w poniedzialek, boje sie, ze cos moglo pojsc nie tak. Ja tez bete mam w piatek, zaczelam sie stresowac.Zobaczymy nie ma co się zastanawiać pojadę może w piątek i w poniedziałek na betę to się okaże. Wczoraj czułam ból jajników taki promieniujacy chyba na @hihi mam jeszcze jedno jajeczko więc może z nieg dwujeczka będzie hi hi
No to fajnie, przynajmniej wiadomo bedzie co wykluczyc tak pytam z ciekawosci i dla porownaniaNa zespół antyfospolipidowy (dokladnie nie pamiętam jakie,ale na pewno antygen tocznia, p.ciała antykardiolipinowe, nk, coś z protrombina, itp.).
U mnie 8dpt zarodek podany w 4dobie I piękna jedna krecha. No nic I tak muszę zrobić betę w poniedziałek i do nich zadzwonić. Wszystkim życzę wysokich bet. Niedługo wrócę I nareszcie po 5 miesięcznej przerwie wybzykam się ha ha. Buziaki kochane
Super ze zlecil wyniki a co badalas ?
Powtorzylam a jak Kreska jest wyrazniejsza ale jakiejs super roznicy nie ma. Sama zobacz. Strasznie sie boje powtorki cbKurcze dziewczyny przykro mi, do du*y te testy... moze kiedys wymysla takie ze od razu beda pokazywaly wartosci bety, zeby nie trzymac w niepewnosci... ktora ma mozliwosc niech zrobi bete, zeby sprawdzic czy to nie jakies oszukańce...
@hope322 a Ty powtarzałas dzis?