Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nie rano powtórzę test jeśli wyjdzie pozytywnie to jeszcze jutro pojadę na betę . Przyznam że trochę mam stracha.....
Bardzo mocno trzymam !!!wierze ze stres...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie rano powtórzę test jeśli wyjdzie pozytywnie to jeszcze jutro pojadę na betę . Przyznam że trochę mam stracha.....
kochana będzie Ciebie brakowało :* Nabierz sił i zobaczysz co dalej!Znikam z forum na jakoś czas dziewczęta, załamałam sie leżę i ryczę, znowu muszę nabrać trochę dystansu.
Wam życzę powodzenia i mam nadzieje ze ominie Was rozczarowanie [emoji3]
no własnie,mówili ze 4 godziny. A tu zawołali na kawkę i kanapkę do kawiarni po zabiegu i nie zdżyłam zjeść i już mnie lekarz wzywał na wypisOooo a miałaś być pół dnia
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Odpocznij trochę i wracaj do walki!! Pozdrawiam mocnoZnikam z forum na jakoś czas dziewczęta, załamałam sie leżę i ryczę, znowu muszę nabrać trochę dystansu.
Wracaj do nas szybko... porażka boli,ale trzeba wstać i walczyć dalej . Bądź dzielna :*Znikam z forum na jakoś czas dziewczęta, załamałam sie leżę i ryczę, znowu muszę nabrać trochę dystansu.
Ale niespodzianka gratuluje kochana :*Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć
Dzisiaj robiłam te ciasteczka... pyszne a działanie owszem mają oczyszczające a nawet bym.powiedziała przeczyszczająceW sam raz na diete tez takue robilam na diecie dukana jak juz mozna bylo conieco oprocz wstretnego bialka jesc
Kochana, doskonale Cie rozumiem. Wiem jak bardzo boli strata i kolejna porazka. Jak ma Ci pomoc znikniecie z forum na jakis czas to tak zrob. Czasami w takich sytuacjach lepiej sie odciac, bo czytanie o pozytywnych betach itp tez moze dobic.Znikam z forum na jakoś czas dziewczęta, załamałam sie leżę i ryczę, znowu muszę nabrać trochę dystansu.
kuźwa dziewczyny a u mnie dokładnie na odwrót!! przy stymulacji i podczas brania tych wszystkich leków czułam się ok, schudłam nawet a teraz półtora miesiąca lekowego detoksu a u mnie na wadze już +3,5 ;( żreć mi się chce jak prosiaczkowi, jak tak dalej pójdzie to nie wiem co zrobie!! mam cichą nadzieję, że przynajmniej po części to ciągłe mielenie gębą i dodatkowe kg to zwiastun na zbliżającą się @ ale nie mam pojęcia czy już mogę się jej spodziewać, pewnie za szybko by to było żebym przynajmniej miała regularne cykle i normalną owu a tak to już czarna dziura przede mną... od zabiegu sahara w majtkach więc owu raczej na 100% nie było i przy moim pco raczej nie będzie... jeszcze to dziadostwo na podwoziu się jakieś przyplątałoTo chyba norma kazda z nas przy stymulacji napewno troszke przybrala tu i uwdzie a raczej spuchla od hormonow.
Ale chyba kazda kobieta ma w swojej szafie polke z ciuchami pod nazwa moze kiedys schudne i moze ***** przytyje to sie przyda. A otwiera szafe i nie ma co ubrac takze kochana glowa do gory to normalne
Bedzie dziec to bedziemy gubic zbedne kilogramy
Podwozie do wymiany ... bo przeglądów ostatnio dużo było więc już wystarczy albo powiedz Mezowi ze czas na oliewić podwozie to może pomóc.... i nie będzie już sahary na wywołanie @ wkręcanie śrubki pomagakuźwa dziewczyny a u mnie dokładnie na odwrót!! przy stymulacji i podczas brania tych wszystkich leków czułam się ok, schudłam nawet a teraz półtora miesiąca lekowego detoksu a u mnie na wadze już +3,5 ;( żreć mi się chce jak prosiaczkowi, jak tak dalej pójdzie to nie wiem co zrobie!! mam cichą nadzieję, że przynajmniej po części to ciągłe mielenie gębą i dodatkowe kg to zwiastun na zbliżającą się @ ale nie mam pojęcia czy już mogę się jej spodziewać, pewnie za szybko by to było żebym przynajmniej miała regularne cykle i normalną owu a tak to już czarna dziura przede mną... od zabiegu sahara w majtkach więc owu raczej na 100% nie było i przy moim pco raczej nie będzie... jeszcze to dziadostwo na podwoziu się jakieś przyplątało