reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znikam z forum na jakoś czas dziewczęta, załamałam sie leżę i ryczę, znowu muszę nabrać trochę dystansu.

Wam życzę powodzenia i mam nadzieje ze ominie Was rozczarowanie [emoji3]
Wracaj do nas szybko... porażka boli,ale trzeba wstać i walczyć dalej . Bądź dzielna :*

Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć
Ale niespodzianka gratuluje kochana :*

Znikam z forum na jakoś czas dziewczęta, załamałam sie leżę i ryczę, znowu muszę nabrać trochę dystansu.

Wam życzę powodzenia i mam nadzieje ze ominie Was rozczarowanie [emoji3]
Kochana, doskonale Cie rozumiem. Wiem jak bardzo boli strata i kolejna porazka. Jak ma Ci pomoc znikniecie z forum na jakis czas to tak zrob. Czasami w takich sytuacjach lepiej sie odciac, bo czytanie o pozytywnych betach itp tez moze dobic.
Zbieraj sily i wracaj do nas. Tule Cie mocno.

To chyba norma kazda z nas przy stymulacji napewno troszke przybrala tu i uwdzie a raczej spuchla od hormonow.
Ale chyba kazda kobieta ma w swojej szafie polke z ciuchami pod nazwa moze kiedys schudne i moze ***** przytyje to sie przyda. A otwiera szafe i nie ma co ubrac takze kochana glowa do gory to normalne :)
Bedzie dziec to bedziemy gubic zbedne kilogramy
kuźwa dziewczyny a u mnie dokładnie na odwrót!! przy stymulacji i podczas brania tych wszystkich leków czułam się ok, schudłam nawet a teraz półtora miesiąca lekowego detoksu a u mnie na wadze już +3,5 ;( żreć mi się chce jak prosiaczkowi, jak tak dalej pójdzie to nie wiem co zrobie!! mam cichą nadzieję, że przynajmniej po części to ciągłe mielenie gębą i dodatkowe kg to zwiastun na zbliżającą się @ ale nie mam pojęcia czy już mogę się jej spodziewać, pewnie za szybko by to było :( żebym przynajmniej miała regularne cykle i normalną owu a tak to już czarna dziura przede mną... od zabiegu sahara w majtkach więc owu raczej na 100% nie było i przy moim pco raczej nie będzie... jeszcze to dziadostwo na podwoziu się jakieś przyplątało :(

reklama
kuźwa dziewczyny a u mnie dokładnie na odwrót!! przy stymulacji i podczas brania tych wszystkich leków czułam się ok, schudłam nawet a teraz półtora miesiąca lekowego detoksu a u mnie na wadze już +3,5 ;( żreć mi się chce jak prosiaczkowi, jak tak dalej pójdzie to nie wiem co zrobie!! mam cichą nadzieję, że przynajmniej po części to ciągłe mielenie gębą i dodatkowe kg to zwiastun na zbliżającą się @ ale nie mam pojęcia czy już mogę się jej spodziewać, pewnie za szybko by to było :( żebym przynajmniej miała regularne cykle i normalną owu a tak to już czarna dziura przede mną... od zabiegu sahara w majtkach więc owu raczej na 100% nie było i przy moim pco raczej nie będzie... jeszcze to dziadostwo na podwoziu się jakieś przyplątało :(
Podwozie do wymiany ... bo przeglądów ostatnio dużo było więc już wystarczy ;) albo powiedz Mezowi ze czas na oliewić podwozie to może pomóc.... i nie będzie już sahary;) na wywołanie @ wkręcanie śrubki pomaga ;) ;)

Do góry