reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

aniaAsia, współczuję. Radzę jeść malo ale często. Mi też pomagały przegryzki: kawałki jablek i marchewek, paluszki kukurydziane. Był czas kiedy zulam praktycznie non stop. Więcej odpoczywaj. Kup sobie też Premovit. Trzymaj się!
No ja właśnie też ciągle muszę coś żuje...ciągle jestem głodna ale czy jestem głodna czy najedzona to chce mi się wymiotować...jem bardzo małe porcje ale praktycznie co godzinę musze jeść... Ten premovit to jakies tabletki ? pomagają?

reklama
no tak, tylko coś mi sie przyplątało, nie wiem czy to jakiś grzyb, bakterie czy coś, nigdy nie miałam takiego czegoś... od niedzieli zaczerwienienie i swędzenia a przy podcieraniu dyskomfort a dzisiaj swędzenie tak już nie doskwiera ale jest jakaś dziwna wydzielina, takie białe kropki :baffled: nie wiem czy to pozostałości probiotyku, który wczoraj zaaplikowałam czy to już coś gorszego... więc wkręcanie śrubki odpada... mam zrobić badanie ogólne moczu, bo byłam pewna, że to tylko przy ujściu cewki i pisałam do dr ale teraz jak pojawiły się te białe paskudztwa to już nie wiem co myśleć:wściekła/y: zawsze coś:growl:
Kochana to mi wygląda na grzybicę zapalenie. Idź do lekarza i da ci takie globulki dopochwowe i kremik. Dla mezusia też nie zapomnij. Trzymaj się bidulko.

Kobitki kochane, czy luteinę dopochwową można zamienić na doustną?

zud3s65g94kyy6uk.png

Myślałam że jak się odetnie od tematu dookoła ciążowego to będzie mi lepiej... Nawet trochę zaczynało być... A tu dziś młotem w łeb. Kolejna ciąża cały rok starań... Trzecia. Tylko dlaczego zamiast się cieszyć ja siedzę i wyję bo to już nawet nie jest płacz?
Nie rozumiem kochana ??
Jejuuuu to straszne masz te since. Ja kiedyś przy stymulacji robiłam w udo, może spróbuj?
Ale jak w udo ??gdzie konkretnie ??a siniaki rzeczywiście nie wyglądają ciekawie ... Tym bardziej ze przede mną jeszcze dwa tygodnie kucia po dwa zastrzyki dziennie, czyli 28dziur do zrobienia:)

@babulec przepraszam ale źle zrozumiałam. Strasznie mi przykro, wiem co przezywasz, mam koleżankę która jest teraz w ciąży .... i wiesz co wcale nie mam ochoty się z nią widzieć ,życzę jej jak najlepiej ale dopóki sobie w głowie nie poukładać to z daleka od ciężarnych. Niestety mamy duży problem ale wierzę w to całym sercem ze będziesz mama i powiem więcej będziesz cudowną mama i silną bo bardzo walczysz o swoje szczęście

reklama
Nie rozumiem kochana ??

Ale jak w udo ??gdzie konkretnie ??a siniaki rzeczywiście nie wyglądają ciekawie ... Tym bardziej ze przede mną jeszcze dwa tygodnie kucia po dwa zastrzyki dziennie, czyli 28dziur do zrobienia:)
Zastrzyki masz robić podskornie pewnie, to tak jak na brzuszku bierzesz faldke skóry z przodu udka i bam pakujesz zastrzyk. Często na lekach jest też napisane, że można w udo. Sprawdź.
Mnie trochę bardziej bolało ale na brzuchu mam mało skóry i tłuszczu mimo iż chuda nie jestem i potrzebowałam też dać brzuszkowi odpocząć.
A po których zastrzykach masz takie since?

Do góry