reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny oczywiście zrobiłam ten test w 5dpt. Niby widziałam tam jakiś cień cienia ale wkoncu stwierdziłam ze nic tam nie ma załamana wkurzona wyszłam na zakupy przyjeżdżam gdzieś po ok 1h patrze a tam mega wyraźną 2 kreska ..... czy jest to mozliwe ze po takim czasie ten test jest ok ? Piszą czasami ze po 20 min od wykonania można już wyrzucic do kosza
Jakby nie było to druga kreska na pewno by się nie pokazała.Gratuluje po cichutku

reklama
Dziewczyny oczywiście zrobiłam ten test w 5dpt. Niby widziałam tam jakiś cień cienia ale wkoncu stwierdziłam ze nic tam nie ma załamana wkurzona wyszłam na zakupy przyjeżdżam gdzieś po ok 1h patrze a tam mega wyraźną 2 kreska ..... czy jest to mozliwe ze po takim czasie ten test jest ok ? Piszą czasami ze po 20 min od wykonania można już wyrzucic do kosza
Kochana ja tak miałam zrobiłam test nic nie był o prawie widać więc go odłożyłam patrzę wieczorem na niego a tam ładne 2 kreseczke i na drugi dzień powtórzyłam i odrazu 2 kreska była i bylam w ciąży :)

Mojego cudu chyba nie bedzie [emoji30]
1510034933-57f0e00553eca6f3-aaaaaa.jpeg
Ehhh... strasznie mi przykro,ale myślę,że nadzieja jeszcze jest. Ja nadal wierzę!!

Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć
Ależ super. Uwielbiam takie historię! Powoli można się cieszyć ;-)

Tez wiele razy testy robiłam i zostawialam je z nadzieje a nóż może jednak się pojawi czasami było coś tam mało widoczne trochę zamazane ale nigdy tak wyraźną i po takim czasie....

U mnie jeśli ciąży nie było to test nawet po dluzszym czasie pozostawał negatywny. A jeśli kreska pojawiła się nawet po dłuższym czasie (kilka godzin) to w ciazy byłam. Dlatego zrób betę jutro :)

reklama
Do góry