Sylwetka86
Fanka BB :)
Slij kochana przepis wyglądają pysznieaha jeszcze jakies wskazowki ? dzis zrobiłam ciasteczka bio
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slij kochana przepis wyglądają pysznieaha jeszcze jakies wskazowki ? dzis zrobiłam ciasteczka bio
poszło ja jeszcze 3 lyzki miodu dodałamSlij kochana przepis wyglądają pysznie
tylko, że ja się na własnej skórze przekonałam, że zdrowe i dietetyczne w nadmiarze tez powodują, że moja waga zawyża wartościkochana samo zdrowie płatki owsiane miod gorzka czekolada i białko hihi działanie oczyszczajace u mnie hihi
no samo zdrowie... zero proszkow i chemii hihi wyszły jadalne a nawet snaczne ... a to w ciastach u mnie rzadkosc hihiAsik ,ale to bio to pewno zdrowe i dietetyczne [emoji14] MNNIAM
UWIELBIAM OWSIANE CIASTECZKAno samo zdrowie... zero proszkow i chemii hihi wyszły jadalne a nawet snaczne ... a to w ciastach u mnie rzadkosc hihi
Ja nie bardzo bym chciała rezygnować bo po cichu liczę ze między czasie znajdzie się coś lepszego, a mam pracę tu gdzie mieszkam więc nie muszę dojeżdżać. Tylko podejrzewam ze teraz będzie mi jeszcze ciężej pracować z dziećmi...obawiam się ze moją psychika nie da rady. Ale mam nadzieję ze niedługo będę miała swojego bobasa. Też miałam ambitny plan dokładnego sprzątania umyć okna itp ale nie mogę bo syn teraz cały dzień w domu ale powoli domowymi sposobami chorobą mija...ja tez ale zrezygnowałam...no ciagle cos robie zeby nie myslec ... cały dom wysprzatany nawet ciasteczka upiekłam pranie zrobiłam wyprasowałam... co ja jutro bede robic ...
Podziel się jestem uzależniona od słodkościaha jeszcze jakies wskazowki ? dzis zrobiłam ciasteczka bio
Przydadzą się te kciukina 100 wę! Trzymam moocno kciuki
no ja tez kiedys czesto chorowałam sprubuj mu kupic witamine c w ziolowym bodajze z kapusty białej.. ja brałam codziennie przez miesiac po poł łyzeczki i teraz zadko choruje...no ja musiałam bo szkoła i przedszkole .. a z mezem trzeba jezdzic i opiekowac sie bo czasem biedny nie domaga... moze kiedys ...Ja nie bardzo bym chciała rezygnować bo po cichu liczę ze między czasie znajdzie się coś lepszego, a mam pracę tu gdzie mieszkam więc nie muszę dojeżdżać. Tylko podejrzewam ze teraz będzie mi jeszcze ciężej pracować z dziećmi...obawiam się ze moją psychika nie da rady. Ale mam nadzieję ze niedługo będę miała swojego bobasa. Też miałam ambitny plan dokładnego sprzątania umyć okna itp ale nie mogę bo syn teraz cały dzień w domu ale powoli domowymi sposobami chorobą mija...