reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

aha jeszcze jakies wskazowki ? dzis zrobiłam ciasteczka bio
1509998019-98099981323578f5-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Slij kochana przepis wyglądają pysznie :)

reklama
Dziewczyny, Wy moja skarbnico wiedzy, czy receptę na Crinone może wypisać inny lekarz niż ginekolog? Źle sobie obliczyłam ilość i do mojego powrotu do Danii zabraknie mi ze 3 sztyfty.

ja tez ale zrezygnowałam...no ciagle cos robie zeby nie myslec ... cały dom wysprzatany nawet ciasteczka upiekłam pranie zrobiłam wyprasowałam... co ja jutro bede robic ...

Ja nie bardzo bym chciała rezygnować bo po cichu liczę ze między czasie znajdzie się coś lepszego, a mam pracę tu gdzie mieszkam więc nie muszę dojeżdżać. Tylko podejrzewam ze teraz będzie mi jeszcze ciężej pracować z dziećmi...obawiam się ze moją psychika nie da rady. Ale mam nadzieję ze niedługo będę miała swojego bobasa. Też miałam ambitny plan dokładnego sprzątania umyć okna itp ale nie mogę bo syn teraz cały dzień w domu ale powoli domowymi sposobami chorobą mija...

reklama
Ja nie bardzo bym chciała rezygnować bo po cichu liczę ze między czasie znajdzie się coś lepszego, a mam pracę tu gdzie mieszkam więc nie muszę dojeżdżać. Tylko podejrzewam ze teraz będzie mi jeszcze ciężej pracować z dziećmi...obawiam się ze moją psychika nie da rady. Ale mam nadzieję ze niedługo będę miała swojego bobasa. Też miałam ambitny plan dokładnego sprzątania umyć okna itp ale nie mogę bo syn teraz cały dzień w domu ale powoli domowymi sposobami chorobą mija...
no ja tez kiedys czesto chorowałam sprubuj mu kupic witamine c w ziolowym bodajze z kapusty białej.. ja brałam codziennie przez miesiac po poł łyzeczki i teraz zadko choruje...no ja musiałam bo szkoła i przedszkole .. a z mezem trzeba jezdzic i opiekowac sie bo czasem biedny nie domaga... moze kiedys ...

Do góry