reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Postaram sie. A Ty jak samopoczucie , już spokojniejsza ?? W piątek transfer mam, nadzieję ze się uda bo jak nie to chyba zwariuje tym bardziej ze będę musiała wkoncu wrócić do pracy,a pracuje w przedszkolu więc może być mi ciężko ...
ja tez ale zrezygnowałam...no ciagle cos robie zeby nie myslec ... cały dom wysprzatany nawet ciasteczka upiekłam pranie zrobiłam wyprasowałam... co ja jutro bede robic ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny taki mam świetny humorek z M odkad wróciliśmy z tej kliniki ze nie pamiętam kiedy miałam taki dobry humor :) nie pamiętam kiedy tak ze soba zartowalismy cała droga do domu była tak zabawna i w domu chyba zaczęliśmy we dwoje wierzyć ze tym razem sie uda a jak nie to nere sprzedam i jazda dalej hehe :D a jak będzie mało to i pół wątroby bo drugie pół przyda sie na winko :)

To na pewno się uda! :)

reklama
Do góry