reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak. @dżoasia mi pisała zeby podczas stymulacji duzo pic. A mi woda w ogole nie wchodzi i ogolnie jestem z tych co malo pija, bo mam nadreaktywny pecherz wiec biegam co chwile. Ale mus to mus i bede pic.

@hope322 ja mam nadzieje ze to Twoj bobas :) jako doswiadczona z zastrzykami na pękanie powiem Ci ze kiedy bralam podwojne dawki to wychodzily one po 10-12 dniach jako cien cienia cienia i to po 5 minutach. A nie jak dorodne kreski jak u Ciebie. Wiec trzymam mocno kciuki!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dodalas mi otuchy :) ja wzielam dawke 250 a Twoja podwojna ile miala? No dzisiaj jest juz 12 dni po zastrzyku, wiec nadzieje mam.

reklama
Kochane to moj dzisiejszy test, jest 5dpt. Kreseczka pojawila sie szybko, przed uplywem 3 minut. Moze nie jest mocna ale jest..tak bardzo boje sie jeszcze cieszyc. Wierze, ze moj maluszek zostanie juz ze mna na zawsze.
Zobacz załącznik 828335
Piękna krecha!! Niech kazdego dnia nabiera mocy :-)) i nie zostawia cienia wątpliwości!! :-)
Kochana o jakim mowicie zastrzyku ze moze falszowac wynik?? Ty jestes na naturalnym cyklu i mialas zastrzyk na pęknięcie,tak??

Wow, super, myślę, że możesz się cieszyć powoli! Naprawdę mocno Ci kibicuję i mimo, że już się tutaj nie udzielam za często to czytam Was codziennie. Krecha jak ta lala! A betę kiedy masz zrobić?
Dziekuje. Ciesze sie, ze jest ale boje sie powtorki z poprzedniego miesiaca. Tylko teraz troche spokojniejsza jestem, bo naturalny cykl byl. Bete mam zrobic 9dpt czyli w piatek. Pytalam doktorka o powtorke badania to mi powiedzial, ze 48h wypada w niedziele a labo zamkniete a w poniedzialek to juz wynik bedzie nie miarodajny i nic nie wniesie. Wkurzylam sie ale to bylo w dniu transferu, wiec nie nalegalam. W piatek musze jakos wyblagac pielegniarke, zeby mnie wpisala na pn, bo to dla mojego zdrowia psychicznego hehe. Lekarz nic nie wpisal w dokumentacje, wiec jest szansa.

reklama
Do góry