reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Rozumiem Twoje obawy ale to, ze wtedy nie bylo owulacji nie znaczy, ze teraz bedzie tak samo. Pozostaje tylko trzymac kciuki i wierzyc, ze sie uda Ci podejsc jeszcze w tym cyklu. To w piatek wazny dzien dla nas obu.
No Twój bez porównania ważniejszy,póki co trzymam kciuki za Ciebie.
Ja jakoś przestałam już liczyć,że to już teraz i kiedy ewentualny poród ;-) po kilku niepowodzeniach czlowiek zaczyna sie przyzwyczajać i czuje sie głównie strach :/

reklama
Cześć Dziewczyny. Próbuję Was nadrobić od czwartku, ale Wasze tempo pisania jest szybsze od mojego czytania:rolleyes: i jestem dopiero przy sobocie :rolleyes2:
A mam ważne pytanie.
Czy dr Paśnik za dzień wizyty i ewentualny czas antybiotykoterapii wystawia zwolnienie lek.? Bo termin mi się zbliża a urlopu nie dostanę :no:

No Twój bez porównania ważniejszy,póki co trzymam kciuki za Ciebie.
Ja jakoś przestałam już liczyć,że to już teraz i kiedy ewentualny poród ;-) po kilku niepowodzeniach czlowiek zaczyna sie przyzwyczajać i czuje sie głównie strach :/
Masz racje, po tylu porazkach ciezko jest wierzyc, ze kiedys sie uda. Nie patrafie sie jeszcze cieszyc tak jak bym chciala z tego testu, strach, ze za chwile moze cos pojsc nie tak jest momentami nie do zniesienia.
Powiem Ci, ze czasami lepiej sie nie spinac i odlozyc transfer na lepszy czas. Ja teraz podchodzilam z duzym dystansem i bez takiego spiecia jak ostatnio ale po pozytywnym tescie strach powraca ze zdwojona sila.

Masz racje, po tylu porazkach ciezko jest wierzyc, ze kiedys sie uda. Nie patrafie sie jeszcze cieszyc tak jak bym chciala z tego testu, strach, ze za chwile moze cos pojsc nie tak jest momentami nie do zniesienia.
Powiem Ci, ze czasami lepiej sie nie spinac i odlozyc transfer na lepszy czas. Ja teraz podchodzilam z duzym dystansem i bez takiego spiecia jak ostatnio ale po pozytywnym tescie strach powraca ze zdwojona sila.
Domyślam sie... ale wierzę że tym razem bedzie dobrze!! W piatek beta a trst teraz kolejny jutro czy w srode??
Ja jeszcze nigdy w życiu nawet cienia nie widzialam w tym miejscu...:-(

Domyślam sie... ale wierzę że tym razem bedzie dobrze!! W piatek beta a trst teraz kolejny jutro czy w srode??
Ja jeszcze nigdy w życiu nawet cienia nie widzialam w tym miejscu...:-(
Ja również nigdy nie widziałam nawet cienia drugiej kreski! Czułam lęk na sam widok testu dlatego po każdym transferze szłam prosto na bete;) I tak już leci 16 t.c. Doczekasz się!!!! Ja zaskoczyłam gdy jakoś mało było we mnie nadziei:)

Kochane to moj dzisiejszy test, jest 5dpt. Kreseczka pojawila sie szybko, przed uplywem 3 minut. Moze nie jest mocna ale jest..tak bardzo boje sie jeszcze cieszyc. Wierze, ze moj maluszek zostanie juz ze mna na zawsze.
Zobacz załącznik 828335
Gratulacje i trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze [emoji110] [emoji110]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hope322 - trzymam kciuki by wszystko szło w dobrym kierunku :) Wiem,że obaw masz sporo ale po takim teście powinnaś mocno uwierzyć,że jesteś bliżej swojego celu;)

reklama
@Joaszka a Ty do nas dołączasz? Bo ostatnio byłaś chyba na IUI tak?
Kurcia fajne z Was dziewczyny ale na razie jeszcze próbuję iui...
Tak,znam statystyki,wiem że wiele z Was żałuje że nie podeszło szybciej do ivf ale po rozmowie z lekarzem i rozważeniem różnych opcji zdecydowałam że jeszcze spróbujemy.
Do ivf i tak jak coś mogłabym podejść dopiero styczeń/luty

Wiem tylko że lekarz w moim wypadku zastosowałby długi protokół. Także powoli wchodzę w temat.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry