reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny! Dzisiaj, właśnie teraz! Pije kawę pierwszy raz chyba od 2 tygodni! Niebo w gębie. Pije dlatego, ze zaczęło mnie zatykac. Nie mogę się załatwić. Czy któraś ma jakieś inne sposoby na zaparcia?

reklama
Kochane to moj dzisiejszy test, jest 5dpt. Kreseczka pojawila sie szybko, przed uplywem 3 minut. Moze nie jest mocna ale jest..tak bardzo boje sie jeszcze cieszyc. Wierze, ze moj maluszek zostanie juz ze mna na zawsze.
Zobacz załącznik 828335
O Matko! Ale super Hope!
Krecha tlusta i piękna. Gratulacje.
Teraz niech maluszek zostanie na zawsze ❤

To moje trzecie podejcie. Pierwsze udane, urodzilam synka, ktory zmarl po 4 miesiacach, drugie bylo miesiac temu tez udane ale ciaza biochemiczna. Mam nadzieje, ze tym razem moje dzieciatko zostanie z nami.
Przykro mi ze te poprzednie razy się tak skończyły. .... to moje również 3 podejście tylko ze w obu przypadkach nie było nic.

Dziewczyny! Dzisiaj, właśnie teraz! Pije kawę pierwszy raz chyba od 2 tygodni! Niebo w gębie. Pije dlatego, ze zaczęło mnie zatykac. Nie mogę się załatwić. Czy któraś ma jakieś inne sposoby na zaparcia?

Ziarna siemie lnianego jadlam , duzo sliwek , co trzeci dzien kapusta kiszona surowka
Jedna kawa nie mocna mozna pic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane to moj dzisiejszy test, jest 5dpt. Kreseczka pojawila sie szybko, przed uplywem 3 minut. Moze nie jest mocna ale jest..tak bardzo boje sie jeszcze cieszyc. Wierze, ze moj maluszek zostanie juz ze mna na zawsze.
Zobacz załącznik 828335
Gratulacje mamuśka!

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry